...nie ma to jak młodzi z obciętymi stopami :))) ...ostatnio widziałem nawet grupowe tak obcięte, może jakiś nowy trend :rolleyes:
Wersja do druku
...nie ma to jak młodzi z obciętymi stopami :))) ...ostatnio widziałem nawet grupowe tak obcięte, może jakiś nowy trend :rolleyes:
i fajny sposób zmniejszania zdjęć :) przez przeglądarkę, bo nie uwierzę że fotka której dłuższy bok ma około 300px waży z 700kb ;]
Cytat brzmi: "Zdjęcia wykonywane są za pomocą cyfrowych lustrzanek firmy Canon, a także obiektywów firmy Canon zapewniających najwyższą jakość" nie wspomina nic o modelu puszki czy szkła, a dla "Kowalskiego" wygląda to tak "Te lustrzaki Canona tak tragiczne zdjęcia robią, a ile kasy kosztują...!?" To miałem na myśli, wspomina tylko o marce i znakomitej jakości...:idea: A na upartego napewno można tym zestawem lepsze fotki zrobić tylko wtedy sprzęt należy nadrabiać: pomysłem, PeeSem, albo....miną:shock:
;)
tego chyba nie bylo http://nasza-klasa.pl/profile/14293960 :)
dodałem koment gdzie są te ładne zdjęcia i dostałem natychmiast odpowiedz od gościa: gorszych gniotów nie widzialam niz u Ciebie,daj na pl foto i nie kozacz.Niech inni ocenią i nie wysilaj sie bo Ci reszta wlosow wyjdzie i nie dosztukuje sie juz w PS-ie.zrób lepsze.
hehe
Porażka, chłam nie z tej ziemi.
było? :-)
o f..k :mrgreen: :grin: :grin: :grin: :grin: :mrgreen: :-D leże pod biurkiem ze śmiechu!!!
To już do twarzy im było by z maską pgaz.