Numer banku to cyfry od 3-10 w numerze rachunku. Dlaczego jest różnica? Może to jest przyczyna i system w Twoim banku "zgłupiał"?
Wersja do druku
Numer banku to cyfry od 3-10 w numerze rachunku. Dlaczego jest różnica? Może to jest przyczyna i system w Twoim banku "zgłupiał"?
Wyślij mi PW z dokładną datą wykonania przelewu. Sprawdzę dokładnie przelewy od tej daty do przodu bo mogłem faktycznie Twoj przeoczyć. Chociaż jak dixi2006 zasugerował może coś z numerem banku jest nie tak... zobaczymy.Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
Z numerem wszystko jest oki :smile: ,zadzwoniłem do banku i przelew dawno dotarł na konto adresata. Nie podawałem w przelewie swojego niku tylko moje pełne dane jakie podawał w formularzu.
Diodak - na meila posłałem Ci pełny wyciag bankowy tam jest wszystko wyszczegolnione.
Pozdro.
Sic... Zagapiłem sie!
Jutro powinien dotrzeć mój przlew - diodaka proszę uprzejmie o przypomnienie mojej sumy zamówinia na PW
EDIT: Nie wiem dokładnie ile było za jedna zamówioną smycz więc jesli bedzie trzeba to dopłacę rożnice. Mam nadzieje ze jutro rano najdalej bedziesz miał Diodak pieniążki na koncie ;)
Znalazł się przelew od towersivy ;). Doszły też inne przelewy. Mam w tym tygodniu dużo zaliczeń, także zamówienie wyślę do drukarni za kilka dni... przepraszam za opóźnienie ale zajęć na uczelni sobie nie wybieram :P. TO jest szansa dla tych kilku osób które chcą dzisiaj albo jutro wpłacić jeszcze za id/smycze.
Do tej pory nie zapłacili:
GrzegorzS
resu
Mac
Hiv
Mnieteq
FotoZiutek
Qbexus
damn ja to wogole chyba teraz sie obudzilem:roll: ... mozna sie jeszcze dopisac na liste ??? :neutral:
To kiedy bede sie cieszył?
Mój przelew powinien juz raczej być :>
Ja również się dopiero teraz obudziłem. Można sie zapisać ?
W końcu weekend... :D jutro przygotuję zamówienie do drukarni. Jeśli ktoś obiecał wpłatę a tego jeszcze nie zrobił to musi się liczyć z tym, że w tej serii już się nie załapie i będzie musiał czekać w kolejce. Informacja dla nowych chętnych: po weekendzie KuchateK uruchomi znowu formularz i będzie się można zapisywać. Narazie tyle informacji, smycze powinny być za 2-3 tygodnie, dam znać jak już przyjdą :).