A ja czekam od soboty i nic.Może dlatego,że weekend był...
Wersja do druku
A ja czekam od soboty i nic.Może dlatego,że weekend był...
Mam jedno pytanko-pomoże mi ktoś?W sobotę zarejestrowałem się do fotolii i dzisiaj mnie przyjęli,ale zdjęcia które dodałem nadal są zaznaczone na żółto.Czy coś zrobiłem źle?
Jesli dodales zdjecia, opisales je (keywords, kategoria itp) co zapewne uczyniles skoro masz zolta "lampke" - w przeciwnym razie bylaby strzalka biala na niebieskim tle - to poprostu musisz czekac na swoja kolejke :) prawdopodobnie jutro juz beda twoje zdjecia po inspekcji...
Ale czytałem na innych forach,że przy rejestracji jest jakieś sześć etapów-pytań.Ja nic takiego nie miałem.
No,Odrzucili mi te 10 fotek i przy nich napisane jest"Overabundant photo category" Ale przecież dałem dobrą kategorie.Jak daje zdjęcie kwiatu to w kategorii wpisuje "Fauna & Flora >> Flora >> Flower" Co w tym złego???
Wiesz... kategorię wybrałeś dobrą ale "Overabundant photo category" oznacza, że mają po prostu zbyt dużo podobnych zdjęć. Kwiatki to temat obfotografowany ze wszystkich możliwych stron. Jeżeli nie masz naprawdę DOBRYCH zdjęć kwiatów to nawet nie próbuj ich wysyłać na stocki.
Aha.Nie wiedziałem,że oni patrzą pod tym kątem.Dzięki!
to samo z wszelkimi widokami, pejzarzami, w zasadzie kazda forma landscaping bedzie odrzucona z powodu przesycenia.... kwiatki, wschody i zachody slonca, itp itd bez wiekszych szans na akceptacje chyba ze jest to zdjecie nie szalnowe i naprawde dobre....