Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Jak się chce zrobić zdjęcia księżyca metodą fotografii obliczeniowej Jana Pawlaka, to kilka się w poniższy link i po wszystkim. W ten sposób każdy przysłowiowy Jasio zrobić może każde zdjęcie, czegokolwiek tylko chce.
https://www.google.com/search?q=ksi%...&bih=929&dpr=1
Oczywiście to stan na 2023 rok, ale to jest pociąg jadący autostradą, więc wszystko się dynamicznie zmienia.
Można z tej metody obliczeniowej oczywiście korzystać również na swoim telewizorze 65"4K i naprawdę nie trzeba się pergolić w tańcu z tą całą fotografią. Można też dzięki temu rozszerzyć tytuł wątku na "Przydatność Telewizora 65"4K vs aparat foto, rozważania JP"
Sami ze sobą już dyskutujecie a karawana Jana Pawlaka jedzie dalej i was rozjeżdża ignorowaniem tego co piszecie.
Masakra. Uciekajcie z tego wątku bo się nerwicy nabawicie :)
1 załącznik(ów)
Ciekaw jestem, czy wizjonerstwo JP sprawdzi się wcześniej:
Załącznik 11045
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
Sami ze sobą już dyskutujecie a karawana Jana Pawlaka jedzie dalej i was rozjeżdża ignorowaniem tego co piszecie.
Ja się nie zgadzam! To jest fantastyczny wątek niebywale rozwijający nasze forum. Można go jedynie łącznie ze zdjęciami Jaśka przenieść do działu humor. Nie ma z tego żadnej nerwicy, bo mi te Jaśkowe wpisy na przykład doskonale poprawiają nastrój.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
A ja mam konkretne pytanie. Skoro przemawia przez nas zazdrość, to CZEGO dokładnie niby zazdrościmy?
możliwości - wyobraź sobie masz dwa smartofony oba na dedykowanych paskach peek design (albo coś) jeden na stałe ustawiony na tele 2300mm, drugi na szeroki kąt na haderze, przypięte do plecaka zawsze pod ręką nie ucieknie nam żadna sytuacja (no nie jestem pewny czy to street foto jest potrzebne ale zawsze to jakiś plus) i zdjęcia zawsze dobrze naświetlone - znaczy dobrze obliczone (sam nie wiem), ostre widać każdy szczegół nawet na księżycu ba nawet na jowiszu, ai podmieniła co trzeba i zdjęcia gotowe do oglądania na dużym telewizorze - nic nie trzeba obrabiać, wysyłam natychmiast znajomym niech wiedzą co jem i piję (sikacz wino marki wino w plastikowym kubku zmienione na Brunello di Montalcino w kieliszku) - rozmarzyłem się
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Ja się nie zgadzam! To jest fantastyczny wątek niebywale rozwijający nasze forum. Można go jedynie łącznie ze zdjęciami Jaśka przenieść do działu humor. Nie ma z tego żadnej nerwicy, bo mi te Jaśkowe wpisy na przykład doskonale poprawiają nastrój.
Jakby tego było mauo, jeszcze w wątku pojawiło się znienacka ufo.
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
Pszypadeq. Chodzi o kapsułę czasu.
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
UFO przyleciało po kosmitę, a ten jest z nami od posta #1
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
Też tak myślałem, ale teraz uważam ten wątek za fajny.
Cytat:
Zamieszczone przez
mirror
niech wiedzą co jem i piję (sikacz wino marki wino w plastikowym kubku zmienione na Brunello di Montalcino w kieliszku) - rozmarzyłem się
Ostatnio przypomniała misie i chodzi za mną piosenka "Amarena". Naprawdę jest takie w Biedrze w dwóch smakach.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Pszypadeq. Chodzi o kapsułę czasu.
Każdy pretekst do pojawienia się UFO jest dobry.
Dziecko jest dziecko, zawsze można się napić...