Myślę że odpowiedź na wiele pytań będzie można znaleźć podczas warsztatów CS5 on-line
Pozdrówka!
Wersja do druku
Myślę że odpowiedź na wiele pytań będzie można znaleźć podczas warsztatów CS5 on-line
Pozdrówka!
A to wszystko w jednej z części 45minutowego wykładu :D
Chodziło mi o to, że na te wszystkie atrakcje przypadnie 30min, więc albo koleś ogarnie i nie będzie owijał w bawełnę tylko pokaże co i jak, albo wyjdzie 3min pokazu a 27 gadaniny o tym jaki to PS jest zarąbisty.
Bosze :roll: A kto wam każe się w to pakować???
To, że wam to niepotrzebne, to znaczy że jest...
Jedyne co potraficie świetnie, to krytykować.
Daje info że jest coś takiego, i to za friko.
Być może ktoś jest początkujący w temacie obróbki,
czy też nowych funkcji itp., itd.
Nie każdy jest specem tak jak wy, "forumowe mądrale".
Aaaaa, no tak! Przecież jakoś trza nabijać konto na taki tytuł ;)
Bez urazy boys - nie pasi, nie korzystaj, ale także nie off-topuj, proszę.
Pozdrówka!
Zdziwilbys sie.. ostatnio sprawdzalem ceny produktow elektronicznych i boxowych i wyszlo ze kosztuja tyle samo... + - 10 zl roznicy
Kiedys pamietam ze byla akcja Kup CS3 a upgrade CS4 dostaniesz za darmo..
teraz jak pytalem o taka mozliwosc (wiem ze byla) to oficjalni dystrybutorzy potwierdzili mi ze np Adobe Design Standart Design Cs4 + darmowy upgrade do CS5 kosztuje tyle samo co wersja CS5 i ze od tych wersji nie ma sensu sie pakowac w produkty adobe z darmowym upgrade. Chyba ze ktos lubi duzo pudelek i czas oczekiwania na wysylki.
To się jeszcze raz przypatrz na to co zacytowałeś - tam jest jedynie omówienie nowych featurów w CS5 i kompletnie nic więcej - szczególnie dla początkującego w temacie obróbki to bez sensu...
Konto nabijasz Ty postując to w dwóch wątkach...