-
A jesli ktos otrzymal ID a w srodku nie bylo smyczy to znaczy ze nie zostal wylosowany i nici ze smyczki... czy moze beda wysylane osobno (chcialbym w to wierzyc)...
-
Nie mozna wiedziec wszystkiego :) Niespodzianka od czasu do czasu wskazana :mrgreen:
-
Małe info o tym co się dzieje ;). Konkursowe smyczki jak juz Kuchatek rozlosuje zostaną wysłane osobno. Do tej pory wysłałem połowę kopert i nie alfabetycznie. Nie powinno nic brakować ale okazało się że juz się pomyliłem i nie wysłałem jednej smyczki ;). Czekam jescze na dostawę łańcuszków bo coś brakło i po weekendzie powinna dochodzić druga połowa kopert z drobnym zastrzeżeniem. Kilka plakietek idzie do reklamacji z powodu róźnych wad ale mam nadzieję że zostaną szybko poprawione. Są to identyfikatory osób:
Datarecky
Melonpl
Ariwan
Bahu
Leniwiec
Picia
magix
fotokor1
Oliwka
EchoX
Tandream
-=Festyk=-
-
kiedy sie wiec spodziewac? .... mam rozumiec ze smycz do nich gratis? :)
-
A mógłbyś podać listę użytkowników do których wysłałeś już wszystko? Bo nie ma mnie na tej liście z wadliwymi ID, a jeszcze nie dostałem smyczki i ID.
-
No to sobie poczekam;) A mógłbyś napisać co właściwie było z nimi nie tak?
-
A moze w tej fabryce przy okazji dodrukuja tez smycze :)
-
Festyk pod folię wierzchnią dostały się jakieś zabrudzenia i to bardzo widoczne a sama folia miejscami nie była dobrze przyklejona. Zrobią jeszcze raz, co to dla nich :).
Smyczki gdzie indziej i nie ma na nie szans.... albo zamawiamy 250 sztuk albo nic :P. 50 by się rozeszło a kto zainwestuje w pozostałe 200 ;).
chavez za dużo roboty z przygotowaniem listy bo zamówień była prawie setka. Wszystkie listy są polecone i na pewno nie zginą.
-
Składamy Ci Diodaku stokrotne Dzięki i pokornie czekamy na posłańca z darami od Ciebie.
PS
Proooooszę łaskawych moderatorów o nie banowanie za posty "dzieki, doszedł" - no bo jak tu inaczej nabić se licznik?
-
kiedy możemy sie spodziewać naprawionej porcji ID?