a moim zdaniem nie bedzie posmiewiska poniewaz rozwiazanie to ma zalety
a po 2 sadze ze konkurencja zamiast sie smiac to teraz ma duzy problem bo canon naprawde wprowadzil super aparat pro
Wersja do druku
zawsze moze byc jeszcze nagrywanie filmów :mrgreen:
chociaż te 10 fps to prawie jak film :)
Tak sobie przeleciałem różne nasze narodowe fora (P, N, O, S) i prawdę powiedziawszy z żadnych rozwiązań nikt się raczej nie nabijał w temacie tej puszki. Trzeba bowiem szczerze powiedzieć: Canon w tym temacie wybitnie się spisał, puszka jest wykopana w kosmos.
CzłowiekZ i Kolekcjoner z calym szuacunkiem dla Was ale przeniescie sie do Pralni albo zmienicie sposob dyskusji
szczegolnie CzłowiekZ przegina...
No bo tu zawsze tak jest. Typowo polskie narzekanie. Jak Canon mógł wypuścić coś takiego i to za 4000 zielonych. Przecież to powinno być wszystko (i jeszcze więcej) już dawno w 4000D :lol:.
A o co Ty masz pretensję do mnie :shock:? Chyba coś nie doczytałeś.
Ale canon rownierz sie nie popisal i widac ze marketing wzial gore w paru punktach. Mimo ze z "live view" do lampy opuszczaja lustro do AF'a juz nie (drobna zmiana softu). Nadal trzeba kupowac durne wezyki po 140 dolarow i dzwigac zlom druciarski mimo ze w D200 dalo sie wbudowac time lapse (kolejna drobna zmiana w sofcie). Nadal nie ma uczciwego ograniczenia czasu w Av tylko na sztywno x-sync (kolejna drobna zmiana w sofcie)...
Takich rzeczy mozna by jeszcze troche wymienic.
Nie wiem gdzie oni robili te swoje ankiety dotyczace nowych funkcji, o ktorych wspominaja w pdf'ie, ale chyba w troche zbyt waskim i wyspecjalizowanym gronie fotografow uzywajacych poprzedniego modelu.
masz racje Kolekcjoner ze to CzłowiekZ powinien sie poporzadkowac regulaminowi ale Ty nie reaguj na jego obrazliwe posty i tyle
moze ktos z moderatorow zareaguje