Popieram...
Wersja do druku
Popieram...
Ja tez jestem w stanie cos domówic aby szybciej zrealizowac zamówienie.
Koleżanki i koledzy... niektórzy zapominalscy przelali juz pieniążki, dzisiaj policzę wszystko dokładnie i powiem jaki bilans. Jak nam braknie do 200-tu to zamówię jak już mówiłem te brakujące i potem będzie można odkupić je ode mnie... chociaż wydaje mi się, że na styk powinno już być ;). Troche z tymi tabelkami jest pracy, a nie chcę się pomylić także do jutra mi zejdzie. Jak będzie komplet to w poniedziałek zamówienia w końcu pójdą do drukarni :).
Osoby od których nie otrzymałem (jeszcze) przelewu:
bartolomic
FIlip_J
FotoZiutek lub Marynia
fragile
GrzegorzS
Hiv
Jerry99
Mac
merlin72
Mnieteq
pejot
Qbexus
resu
TomKap
towers
Pieniążki od kilku osób są jeszcze w drodze wieć po weekendzie będzie komplet (dzisiaj jest zapłaconych 197 smyczy). Czekam tylko na te przelewy, a reszta jak nie pilnuje sprawy to trudno ;).
Czy mógłbys mi napisać pm co zamówiłem, bo może na tą ostatnią chwilę bym coś jeszcze dokupił?
Liczac ze juz nic nie brakuje w sumie i ze trzeba by czekac na Twoj przelew lepiej odloz to do nastepnej tury.Cytat:
Zamieszczone przez Kaiser
Czyli rozumiem, że już sie dopisać nie można? Kiedy tak pi razy oko może być znowu okazja do zakupu ID?
Mysle ze jak Diodak dojdzie do ladu z przelewami wystawie formularz i bedzie mozna zamawiac na kolejna ture.
Ej no co jest.......z dnia wczorajszego widnieje na liscie nie zapłaconych...kasa przelana kilka dni temu, w banku czysto pieniadze sa bankowo :wink: od czwartku max piatku na własciwym koncie, w razie watpliwosci słuze PDF-em z wyciagiem bankowym.
Mam nadzieje ze nic z kontem nie porabałem.
Wyciete z histori rachunku.
Łukasz Walec
Al. Jana Pawła II 22/73 37-450 Stalowa Wola
Nr banku: 12402076
Nr rach.: 49124027991111000038469688
Tytuł: IDENTYFIKATOR I SMYCZ ........
Prosze o wyjasnienie.
Pozdro.
hmmm a podałeś swój nick w tytule przelewu ??