No to w zasadzie się sporo wyjaśniło...
Wersja do druku
'This video has been removed by the user.'
Hmmm... można jeszcze raz?
Niestety, skasowane z powodu czysto reklamowych. Owy fotograf zobaczył siebie na filmie.
Teraz dam wam zdjęcie Pani fotograf z gazety miejskiej Przełom from Trzebinia. Jedyna ona potrafi robić zdjęcia z zamkniętymi oczami :D
Jak Widać w instrukcji sony też piszą jak trzeba stać przed zrobieniem zdjęcia :D
dokładnie, też chciałem to zobaczyć a tu k.u.p.a ;)
To nic dziwnego ze podchodzil tak blisko, szkoda ze po przeciwnej stronie niz kamera :)
Bylem ostatnio na slubie gdzie kamerzysta i fotgraf byli jakos ze soba powiazani wiec nie wchodzli sobie w droge.
Ale mnie raz kamerzysta wyprosil z kadru i raz jak niechcialem sie przesunac to bo robilem zdjecia to wepchal sie po chamsku :(
Zakk Wylde - rozumiem, że ten osobnik grasuje gdzieś w Twojej okolicy (tak pytam żeby się przypadkiem nie naciąć).
Co do filmiku - przydałoby się zamazać twarz tego artysty, tak żeby nie było dalszych roszczeń, a film upublicznić i zostawić dla potomności, bo to jasno i dosadnie ilustruje czego nalezy dopilnować PRZED i czego nie robić W TRAKCIE.
Inna sprawa, że wynajmowanie kamerzysty i fotografa jednocześnie to IMO już przesada i aż prosi się o takie sytuacje (a pewnie w "nieobrobionym" materiale podobne sytuacje to norma). Ja ogólnie kamer w takich oficjalnych sytuacjach bardzo nie lubię, takie zboczenie... nawet jeśli ta kamera to Canon ;)