W takim razie będzie trzeba wygenerować nowe ruiny... ma ktoś dostęp do C4?
Wersja do druku
W takim razie będzie trzeba wygenerować nowe ruiny... ma ktoś dostęp do C4?
Ja mam tylko dostep do D3 ;)
rozwinie mi ktoś skrót "ciec"? bo nie wiem czy się wybierać tam czy nie, i czy mogę prosić o mapkę dojazdową w tych Owińskach, co kolega że tak powiem obiecał :) ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i czy ktoś może zna to miejsce wie gdzie i jak tam trafić? LINK
ciec to po prostu cieć którego trzeba przekupić lub przed którym się chować.
ja mam pytanie Z INNEJ BECZKI :D
MA KTOŚ POZYCZYĆ NA 1, GÓRA 2 DNI TECZKĘ A2 ? EGZAMIN Z RYSUNKU MAM 23EGO I NIE MAM W CO PODKŁADKE ZAPAKOWAĆ.. ;/ A W REKĘ TRAMWAJEM TO CINZKO..
ps. sorki za capslocka...
Raczej mało mroczne, za to z lekka zabawne http://flaker.pl/t/qtest
Witam
Pierwszy post na forum:-)
Mam leży na szafie - wydaje mi sie że A2( musiałabym zmierzyć, jesli jesteś nadal zainteresowana), ale ja mieszkam w Puszczykowie i w Posen rzadko bywam obecnie. No chyba że namówisz Kpinka żeby podwiózł np na poznański dworzec.
pozdr.Pasik/Anka/
był ktoś w końcu w forcie VIIIa w ten weekend?
ja niestety nie zdążyłem wrócić do poznania...
a z chęcią zobaczyłbym jakieś foty :roll:
zadzwoniłem dziś do organizatora tego wejścia na VIIIa (http://www.tmmlsh.pl) mając nadzieję, że udałoby się nam tam wejść "poza terminem" - niestety, jest to dość trudne (dysponentem fortu jest Muzeum Walk Niepodległościowych nieorganizujące takich 'wejść'), niemniej jednak pozostajemy w kontakcie i może w najbliższej przyszłości jednak uda się "coś załatwić", jak nie fort, to może coś innego, podobnego, równie mrocznego i surowego... :D
podobno sporo tego jest w poznaniu i okolicach.
My nie dojechaliśmy w niedzielę na pokaz potyczki/a już siedziałam w aucie/..koleżanka próbowała się dodzwonić kilka dni przed- mówiła że non stop włączona sekretarka.
Zrobiła reportaż ze spaceru z przewodnikiem po Śródce i innych chęchach.
Co jakiś czas fort udostępniają przynajmniej w zeszłym roku właśnie z okazji Poznań pół darmo był otwarty.
Ogólnie trudno o ruiny, opuszczone budynki.
Te, które mnie najbardziej zafascynowały były na terenie niedoszłe elektrowni atomowej w Żarnowcu.
Jutro może wyczaimy starą cegielnię w Mosinie- kiedyś było fajnie, ale proces rozbiórki trwa.