Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
jacab1
Tam jest złota migawka. ;-)
Natomiast bardziej "dziwne" są aukcje z cenami dużo niższymi. Przecież wiadomo, że jeśli ktoś sprzedaje 1000 zł taniej, to coś musi być nie tak, cudów nie ma.
Dlatego jeśli chodzi o aparaty z Niemiec, gdzie Canon 6D kosztuje (w normalnych sklepach, które oferują co najmniej kilka sztuk, a nie jakąś jedną "nie-wiadomo-skąd") około 1.800 Euro, to jak TIP może zaproponować cenę 6.500 zł? Nie bardzo to widzę, chyba że kupuje w Niemczech właśnie w jakichś "dziwnych", "okazyjnych" miejscach. A ja osobiście takiego aparatu nie chcę. :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
lysy1980
No i ciekawe czy mkIi będzie dalej w sprzedaży bo ten śmiało może go zastąpić gdyż pod każdym względem jest lepszy.
Jeśli mowa o 5D mkII to już go nie produkują.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
Tam jest złota migawka. ;-)
Natomiast bardziej "dziwne" są aukcje z cenami dużo niższymi. Przecież wiadomo, że jeśli ktoś sprzedaje 1000 zł taniej, to coś musi być nie tak, cudów nie ma.
Dlatego jeśli chodzi o aparaty z Niemiec, gdzie Canon 6D kosztuje (w normalnych sklepach, które oferują co najmniej kilka sztuk, a nie jakąś jedną "nie-wiadomo-skąd") około 1.800 Euro, to jak TIP może zaproponować cenę 6.500 zł? Nie bardzo to widzę, chyba że kupuje w Niemczech właśnie w jakichś "dziwnych", "okazyjnych" miejscach. A ja osobiście takiego aparatu nie chcę. :wink:
kupuje hurtowo, przynajmniej ten, u którego ja brałem
facet przyjechał z Niemczech z taką ilością sprzętu, że z kombi mu się wysypywało, musiał trochę po porządkować, żebym był w stanie usiąść na przednim siedzeniu bez zgniatania jakiegoś body :)
ma gwarancje, przynajmniej ten, który kupiłem
za to nie mają gwarancji canony z USA i Azji
Cytat:
Zamieszczone przez
airhead
kupuje hurtowo, przynajmniej ten, u którego ja brałem
A wystawia fakturę VAT? Jeśli nie - masz odpowiedź.
Dokładnie, w MM na Ostrobramskiej body z 24-105 kosztuje 9999 zł, poza tym na stronie jest podana informacja że ceny online mogą być różne od tych w sklepie. Z tego co widzę nie tylko 6d jest tam zdecydowanie taniej, inne aparaty też. Swoją drogą dziwna polityka, sprzedawać w dzisiejszych czasach sprzęt online znaczniej drożej niż w sklepie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
A wystawia fakturę VAT? Jeśli nie - masz odpowiedź.
Ten którego ja znam i od którego kupuje wystawia FV :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jacab1
Wy internetu nie macie?, przecież spokojnie można kupić od niecałych 7300
Lustrzanka Canon EOS 6D Body (8035B022) - Ceneo.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
Matson
Dokładnie, w MM na Ostrobramskiej body z 24-105 kosztuje 9999 zł, poza tym na stronie jest podana informacja że ceny online mogą być różne od tych w sklepie. Z tego co widzę nie tylko 6d jest tam zdecydowanie taniej, inne aparaty też. Swoją drogą dziwna polityka, sprzedawać w dzisiejszych czasach sprzęt online znaczniej drożej niż w sklepie.
Samo body - na Ostrobramskiej za 7499, w Markach 7990, a w Lublinie... 8499 PLN. Tylko ostrzegają, że może być powystawowy :-(
Co Wy tak ciągle o tych cenach... nie popadajcie w onanizm cenowy.
Kto chcę kupić to poszuka i wybierze. Robi się powoli jakieś bicie piany z tą ceną puszki.
Cytat:
Zamieszczone przez
luc
Samo body - na Ostrobramskiej za 7499, w Markach 7990, a w Lublinie... 8499 PLN. Tylko ostrzegają, że może być powystawowy :-(
Coś w tym może być, bo jego cena jest podejrzanie mała (mówię o Ostrobramskiej). A ja powystawowego nie chcę, a szkoda bo cena atrakcyjna, plus raty 0%.