najwidoczniej Fotolia też zaostrzyła ostatnio wymagania co do MR. Mnie wlasnie odrzucili poniższe zdjęcie z powodu braku MR.
Wersja do druku
najwidoczniej Fotolia też zaostrzyła ostatnio wymagania co do MR. Mnie wlasnie odrzucili poniższe zdjęcie z powodu braku MR.
a na zblizeniu nie widac mniej wiecej tej osoby pod drzewem ? Wydaje mi sie, ze to wlasnie przez nia wymagaja MR
Nie. Nie widać żadnej twarzy na tym zdjęciu.
Wysłałem raz jeszcze i tym razem przyjęli ;)
pewnie komuś się guziki pomyliły ;)
temat sprzedaży zdjęć rozwinął się bardzo w kierunku microstoków. Mam trochę inne pytanie... czy któryś z forumowiczów korzysta z serwisów takich jak photoshelter lub np zenfolio albo smugmug? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podzielenie się wrażeniami. Chętnie poczytam nawet bardzo długie posty.
Witam !
Mam problem, wysyłam zdjęcia na dreamstime i nić, żadnej odpowiedzi czy zdjęcia zostają przyjęte czy odrzucone a jak tak to z jakiego powodu...:confused: Wcześniej już wysyłałem zdjęcia i było wszystko ok
Dzięki wielkie, pomogło...
Wrzuciłem kilka zdjęć do Fotolia pierwsze trzy 18 grudnia i wczoraj jeszcze cztery. Cały czas jest koło nich komunikat Awaiting validation i File in queue.
Długo trzeba czekać na akceptację zdjęć ?? To są moje pierwsze zdjęcia na fotolia.