Odp: [zysk] auto-moto-speed i inne
Samoloty całkiem dobre.
Nr 128 - szkoda, że nie zmieściło się całe lewe skrzydło. Masz Canona 100-400, mogłeś się pokusić o ciasne zbliżenie przodu z kabina.
Nr 129 - żelazny punkt programu na wszystkich pokazach. Mam nadzieję, ze nie jest to jedyny sprawny samolot w kraju :).
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Nr 128 - szkoda, że nie zmieściło się całe lewe skrzydło. Masz Canona 100-400, mogłeś się pokusić o ciasne zbliżenie przodu z kabina.
Ach,okazało się ,ze kilka fotek dalej jest cały samolot,ale to już po uploadzie.Co do pilota ,jest to strasznie kuszące, ale wybrałem "mniejsze zło". Gdybym nie trafił pilota nie miałbym nic,
ani pilota ani samolotu.A tak mam ,a poza tytm... mogłyby latać wolniej .... :mrgreen: .
130
131
[zysk] auto-moto-speed i inne
131 amatorskim slowem za wczesnie chyba troszke lusterko klapniete :) panoramowanie byloby lepsiejsze., no i kawalek nosa urwany. Ale i tak swietnie (szybko lecial ?: P )
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
i tak swietnie (szybko lecial ?
Jak cholera :mrgreen: . Ja się poddaję w kwestii panoramowania czegoś,co leci z szybkością kilkuset km/h,
niektórzy potrafia i ja im tego zazdroszczę.
132
133
Najgorsze ujęcia: odlot czyli fotka od D.... strony.
129, 131 i 133 zdecydowanie najlepsze - jeszcze silnika odrzutowego w trakcie pracy od środka nie widziałem, a tu prawie, prawie :)
133 dla mnie najlepsze z Twoich zdjęć ze Świdwina.
RobertON i mirage dzięki za opinie.W wyborze zdjęcia człowiek podchodzi zbyt emocjonalnie,nawet kosztem jakości .133 wybrałem najpierw jako pierwszą do pokazania,
ale spychałem ją na koniec kolejki ............ .
133 oraz 131 według mnie najlepsze foty z tej imprezy.