widzę, że przez wakacje uzbierało się tu sporo ciekawego materiału. Studyjne bardzo mi się podobają - zwłaszcza kadrowanie.
Wersja do druku
widzę, że przez wakacje uzbierało się tu sporo ciekawego materiału. Studyjne bardzo mi się podobają - zwłaszcza kadrowanie.
no mi tez bardzo sie podobaja
naprawde bardzo przyjemnie sie oglada.....
czesciej musze tu wpadac
Miło wiedziec że zdjecia sie podobają :)
Dziś odbijam troszkę od tematu ostatnich zdjęc :p Nuda w domu, więc ruszyłem sie na tereny działkowe które mam prawie że pod nosem. No i wiele nie przyniosłem :p
Takie jedno foto
sesja z Emilem rewelacyjna, wiesz zresztą która fota mi się najbardziej podoba :) a co do motylka to pięknie ustrzelony :)
u mnie bida z fotami.. nic nowego.. :(
Fajnie trafiles motylka, o ile pamietam to one machaja skrzydelkami i troche trudno tak trafic jak Tobie sie udalo.
Dziś chciałem się ukulturalnic więc postanowiłem wybrac się na inscenizacje walk Powstańczych, niestety to mi się nie udało, bo nie miałem legitki prasowej, a tłum ludzi nie dał przejsc bliżej barierek, więc lekko zdenerwowany wybrałem się na rynek Starego Miasta, na koncert Tomasza Stańko :) Oto jakieś tam zdjątka które udało mi się zrobic :)
1.
2.
3.
Stańko Rulez!!!
rewelacyjne fotki!!! :)
motylek mniej ;)
ale Stańko Rulez!!!
pozdrawiam :)
W sumie ze zdjecia tego motylka to mi się tło bardziej podoba niż on sam :p
W montaż nie bawię sie jakoś zbyt namiętnie, to co było na amb.inc robione, to a i owszem, ale tak to nic nie montuję :)
Dziś kilka zdjęc Bazyla :)
Legwanik (130-140cm) mojego kumpla :)
1.
2.
3.
4.
5.
Ciężko nam (mi i Bazylowi) się układała współpraca, ale mam nadzieję że jakieś znośne są te zdjecia :)
Oceńcie sami :)