Paenka to ocen zdjecie nie obrobke ;-)
Co do wlasnej galeri, jakos ciezko mi pozegnac sie z tym watkiem ;-) ale pewnie nie dlugo zaloze.
Wersja do druku
RicoSuave szczerze mówiać, wg mnie jest to najlepszy portret w tym wątku :)
Rewelacja. Dawno nie widziałam takiej radości na zdjęciu.
mysle, ze nie jest poruszone a nie wyostrzone po zmniejszeniu ;)
allgsm ciezko mi ostatnio oceniac twoje prace bo jakoś...no nie wiemsa coraz lepsze technicznie ale tematycznie mdłe...no wybacz...widocznie mi sie juz opatrzyła twoja żona (mimo, że piękną kobietą jest). Jesli chodzi o zdjęcia z modelką to zdjecia tec hnicznie pewnie ok, sama sie nei znam za bardzo ale wygladaja na takie z doskoku a nie przemyslane.
Paenka, nie spodziewalem sie az takiego komplementu! Dzieki za cieple slowa :)
Zdjecie wprawdzie wyostrzylem troche w Lightroomie, ale wyeksportowalem do zmniejszonego Jpega, wiec nie wiem jak on to sobie zinterpretowal i czy wyostrzyl po zmniejszeniu, czy przed. Na przyszlosc faktycznie lepiej to zrobic samemu w fotoszopie.
Jakby ktos mial jeszcze uwagi co do kompozycji, swiatla, to bardzo chetnie poslucham :)
RicoSuave - mnie też się malec podoba. Super energia, ładny kadr, dobra barwa i ton dziecięcej skóry. Jedyne, co mogłoby być lepsze to tło (szarość i chropowatość trochę się kłóci z tematem).
No i podkreśliłbym trochę małemu oczy, poprawił fryzurę i domalował dolną trójkę, żeby był glamour. ;-) Żartuję (tak dla pewności). :D
tomdz - wszystko pieknie, tylko ze to dziewczynka!! :D
Ale spox, codziennie na ulicy jest mylona ;)
Dzieki za uwagi :)
dobre zdjecie, sliczna coreczka, tego nam trzeba bylo...mowie o usmiechu ;)