Nie, nie dziwne i szanuje takich co tak właśnie robią.
Rozumiem Wasze zdziwienie, chciałem się po prostu dowiedzieć, za co bardzo Wam dziękuję ;-)
Wersja do druku
Nie no spoko nikt tu nie ujmuje w/w wymienionym fotografom:) ich prace same się bronią, cały myk polega na tym, żeby nie wypowiadać się bezkrytycznie o czyiś pracach, jeśli się ich nie pokaże, co do zgody na publikacje, jakoś w temacie "kicz projekt" nikt za bardzo nie przejmuje się publikacją zdjęć, poza tym jeśli ktoś dostał zdjęcia ślubne i za nie zapłacił to ma prawo zrobić z nimi co zechce, więc odrobina dobrej woli u znajomych i fotki można wrzucić. Ale to tak sobie tylko luźno gadam, żadnej złośliwości do Ciebie :) tylko chciałbym wiedzieć o czym ktoś dyskutuje zanim wyrażę swoja opinię na jakiś temat. Co do Twoich fotek z komunii to fakt ładne szczególnie córy na klęczniku, tak zapytam z ciekawości czy to był tandem 5D + 35 L ?:)
pozdro
zawsze zapomnę o tym :P:)
Zauważ że w tym wątku chyba wszystkie zdjęcia są albo linkowane z orginalnych stron ich autorów albo są podawane linki do tych stron - czyli to autor je opublikował w sieci a tu trafiły już "żyjąc" swoim drugim życiem.. niemniej jednak cały czas pozostają "w dyspozycji" autora - są na jego serwerze, nikt nie kopiuje zdjęć do siebie czy na imageshack i nie pokazuje tych linków, tylko z serwerów ich autorów.. żeby pokazać to musiałbym upublicznić to gdzieś w sieci a na to nie mam zezwolenia autora
dzięki, mnie też się podoba, jak napisali koledzy - 40d i 35L - 5D jeszcze nie miałem - 35L kupiliśmy z żoną z okazji komunii ;) - na 5D jest jeszcze fajniejszy ;) tylko trzeba się go nauczyć (żeby np. za dużej głowy nie robić ;) ) to pierwsze fotki z tego zestawu, więc się trochę bawiłem zdjęciami ale byłem pozytywnie zaskoczony jakością jak na warunki oświetleniowe i robienie bez lampy
Czy jest mozliwe fotografowanie Slubu, bez uzycia lampy?