To jako że jestem świeżo po sesji z bańkami, podpowiem, że fajny efekt daje położenie czarnego tła pod wiszącą bańke. Polecam poeksperymentować.
Wersja do druku
To jako że jestem świeżo po sesji z bańkami, podpowiem, że fajny efekt daje położenie czarnego tła pod wiszącą bańke. Polecam poeksperymentować.
No tak, tylko sezon na "christmas" się kończy, nowy rok i kalendarze też... Macie pomysł, co dalej? Wielkanoc, walentynki? Bo trzeba by juz coś tematycznie wrzucać...
Ja w sierpniu robiłam sesję świąteczną na działce. Sąsiedzi trochę dziwnie patrzyli jak zaczęłam wieszać bombki na choince :) Zdjęcia wrzucałam juz od września, ale tak na prawdę, to sprzedaż ich jest od listopada.
mam kilka pomysłów... ale czasu mało... odnośnie fotek typu christmas - na razie zbieram pomysły, a jak uzbieram to robię sesje z dziadkiem przebranym za gwiazdora. I co z tego że już sezon się skończył... za rok będą profity... bo nie mam pojęcia gdzie w wakacje można kupić strój gwiazdora.
aaa... i jeszcze chyba tak do końca się sezon nie skończył, gdyż w statystykach ss ostatnio keyword christmas podskoczył o kilka miejsc.
Pozdrawiam,
Robert
U mnie też jeszcze schodzą zdjęcia świąteczne całkiem nieźle. Zastanawiam się tylko, na co nastawić się w okresie poświątecznym. Czy robić zdjęcia pod walentynki, czy może juz Wielkanoc? A może coś jeszcze innego...
Macie jakieś doświadczenie z Crestock?
Crestock to nowy serwis. Osobiscie nie lubie dodawac tam fotek :)
Dlaczego nie lubisz?? Mają najlepszy i najszybszy system dodawania zdjęć.
To co ich wyróżnia na rynku to zdecydowanie najwyższe wymagania co do jakości zdjęć oraz niezbyt wysoka sprzedaż, jednak z każdym miesiącem jest coraz lepiej (przynajmniej u mnie). Wg mnie za 3-4 lata Crestock będzie w czołówce agencji microstock.
a jakos tak na poczatku pomylkowo wywalili mi 2 wrzutki fot. Dopiero po emailach uprzejmie mi odpisali ze niechcacy sie skasowalo.
Musialem wrzucac ponownie i znow czekam na akceptacje juz wczesniej zaakceptowanych fot.
heheh inwestycja dlugo terminowa 3-4 lata.... jak sie utrzymaja maja wysoki poziom wymagan co do zdjec i to moze odstraszyc potencjalnych fotografow lub wrecz przeciwnie zrobic z tego banku naprawde microstock dla elity.... ale z tego wlasnie powodu moga po paru latach zdecydowac ze stana sie stockiem a nie microstockiem :)