witajcie,
jestem tu nowa, ale z chęcią dołączę do dyskusji na forum :)
Wersja do druku
witajcie,
jestem tu nowa, ale z chęcią dołączę do dyskusji na forum :)
Witam wszystkich!
Nazywam się Bartek, niedawno zacząłem swoją przygodę z fotografią. Walczę na Canonie 600D. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł wnieść coś do tego forum. Póki co zaczytuję się wieczorami. Na co dzień zajmuję się oświetleniem estradowym i eventowym, a także oświetleniem dekoracyjnym.
Pozdrawiam! :)
Nie mi to oceniać, ale fakt faktem - fizyka jest jedna. :)
chociaż na forum jestem od 2008, to nie napisałem jeszcze żadnego posta... czas to zmienić a co za tym idzie - czas się przywitać!
Pozdrawiam z kraju sera i czekolady!
Dobry wieczór,
mam na imię Gabi, 16 lat, z Przemyśla. Fotografią mocno się nigdy nie interesowałam, zawsze były to zwykłe pstryki z cyfrówki - jakiś FujiFilm. Dostałam się na profil fototechnika i chcę się w tym kierunku rozwijać.
Pozdrawiam.
Witam serdecznie
Mam na imię Piotr, jestem totalnym laikiem i mam nadzieję , że uda mi się Tu na forum - łyknąć odrobinę wiedzy, która pozwoli mi
choć w 5% wykorzystać możliwości aparatu który ostatnio zakupiłem - Canon PowerShot SX40HS .
Choć przeryłem forum to wiadomości jak na lekarstwo (odnośnie tego modelu) - może ktoś z użytkowników tego modelu, pomoże swoją wiedzą i doświdczeniem
pokonać pierwszy krok do zrobienia w miarę przyzwoitych zdjęć. Bo te które do tej pory zrobiłem, nie zadawalają mojej żony, a żony jak i aparatu nie zmienię - :)
pozdrawiam
Dzień dobry, jak ktoś ze Szczecina lubi szalone stylizowane sesje zdjęciowe w dziwnych miejscach to miło będzie wspólnie poświrować :) z fotografią żyję w zgodzie jakieś 6 lat. Uwielbiam światło naturalne, fotografuję głównie portrety.
Tak trochę nie po kolei bo najpierw zawitałam do innego tematu, a dopiero teraz się witam.
Karolina, lat 25, Poznań, fotoamator mający świra na punkcie muzyki ;) Dlatego też królują u mnie głównie koncertowe foty :)
Dzień dobry!