A czy ktoś wie, czy legitymacja z Warszawy jest bezterminowa?
Wersja do druku
A czy ktoś wie, czy legitymacja z Warszawy jest bezterminowa?
Kuria Sosnowiec
Witam
Zapisałem się na kurs w Sosnowcu. Poinformowano mnie, ze mam mieć ze sobą zdjęcie i 50 zł. Powiedziano mi tez, ze zaświadczenie wydaja na 5 lat. Tak jest wszędzie czy Kuria Sosnowicka tak sobie wymyśliła? Jak tak, to może w Katowicach dają bezterminowo?
Potwierdzam info od Beniamina2
(dzwoniłem przed chwilką)
Kurs dla fotografów i kamerzystów odbędzie się 23 i 24 w godz. 16.30 – 18.00 w auli Wydziału Teologicznego. Koszt kursu ”co łaska”, ale skoro w Sosnowcu biorą 50zł to ty wypadało tez tyle dać. Nie potrzeba fotki bo zaświadczenie jest bez niej. Najważniejsze na koniec. Zaświadczenie jest bezterminowe.
Kurii Sosnowieckiej już podziękujemy. :)
Czy któryś z kolegów ma wiedzę na temat najbliższego kursu organizowanego, gdzieś w okolicach woj. kujawsko-pomorskiego, bo jechać 400km i to jest na 2 dni lekko boli... Ew. jestem się w stanie poświęcić jeśli legitka zostanie wydana bezterminowo, a kurs będzie jednodniowy.
Będę wdzięczny za informacje.
Czy ktoś orientuje się czy w Warszawie te kursy odbywają się częściej niż raz do roku? Chciałem się dzisiaj zapisać, ale okazuje się, że jest już komplet chętnych i nic z tego :|
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A może ktoś wie gdzie ewentualnie w okolicach Warszawy można odbyć ten kurs tak maksymalnie do końca maja b.r.?
A byłbyś tak miły i wskazał mi te parę postów wyżej, o których piszesz, w których znajdę odpowiedź na moje pytania? Przeczytałem wszystkie posty z marca i nie zauważyłem.
(Swoją drogą, zamiast pomóc, niektórzy swoimi komentarzami nie wnoszą zupełnie nic do dyskusji).