Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Camrock nie ma takiego wielkiego zeby jakies 70-200 weszlo, a ten maly lowepro dostalem w gratisie przy jakims zakupie [emoji14] sam bym nie dal 100zl za taki futeral [emoji38] u chinczykow 40zl za duzo wiekszy :) dlatego zamowilem, u nas nic sensownego z tych twardszych futeralow nie znalazlem, jesli chodzi o długość okolo 20cm
No lol, na allegro nie bylo L240 byly l230 i do 230 bym nie zmiescil a te 240 jeszcze taniej niż to gowno z chin -.- ehhh. No trudno :D duzo nie przeplacilem
/edit: Nawet były na allegro, nawet miałem odklikaną aukcję z L240 z jakiegoś debilnego sklepu SEMPLER czy jakoś tak i podali tam złe wymiary :D a ja nie sprawdziłem na innym, stwierdziłem że za krótki bo podali 13cm wysokość wewnętrzną :D i zamówiłem na aliexpress.
No to wtopa :D będę miał chińską podróbę lowepro :mrgreen:
widzisz! bylo czytac forum:)
jakiś durny sklep mnie zrobił w bambuko :D a teraz jeszcze z miesiąc czekania na ten futerał :mrgreen: a tak btw te plecaki z decathlonu co używasz to dobrze się sprawdzają? muszę się wybrać zobaczyć czy mają coś w ofercie dla wysokich :mrgreen:
to jest tani plecak ale zrobilze mną kilkanaście tripów a moze wiecej;D
ma 3-4 lata, nic się jeszcze nie urwało/przetarło/przedziurawiło
szczerze go polecam, mnie nie zawiódł a kosztował grosze
tylko ze to była poprzednia wersja, ta nowa nie jest chyba tak doskonała
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
No lol, na allegro nie bylo L240 byly l230 i do 230 bym nie zmiescil a te 240 jeszcze taniej niż to gowno z chin -.- ehhh. No trudno :D duzo nie przeplacilem
/edit: Nawet były na allegro, nawet miałem odklikaną aukcję z L240 z jakiegoś debilnego sklepu SEMPLER czy jakoś tak i podali tam złe wymiary :D a ja nie sprawdziłem na innym, stwierdziłem że za krótki bo podali 13cm wysokość wewnętrzną :D i zamówiłem na aliexpress.
No to wtopa :D będę miał chińską podróbę lowepro :mrgreen:
Nie płacz za bardzo bo mój L240 rozpadł się na górze na zszyciu po jednym wyjeździe i zapakowanym do niego 70-200 /4 nonIS. Być może miałem pecha...
JJC ma linie deluxe, która wygląda dobrze ale jej cena szokująco niższa od lowepro nie jest.
Ale lowepro a chinskie lowepro :D to trochę różnica!
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
Ale lowepro a chinskie lowepro :D to trochę różnica!
Jedno i drugie jest chińskie ale bez zmacania nie wiadomo jak z jakością tego JJC, które na zdjęciach wygląda lepiej niż Lowepro.
Cytat:
Zamieszczone przez
kmeg
Jedno i drugie jest chińskie ale bez zmacania nie wiadomo jak z jakością tego JJC, które na zdjęciach wygląda lepiej niż Lowepro.
ten pokrowiec od lowepro co mam w domu - podobno oryginalny to jest solidny, fajne to jest, rzepy z tyłu bardzo mocne, jak dopinam do czegoś to raczej bez obawy że się odczepi czy coś. Jak przyjdzie mi ten większy z chin to będzie trzeba sprawdzić dokładnie, bo w nim bym nosił tele (dłuższe i cięższe) więc lepiej zeby się nic nie urwało :mrgreen: