Odp: [zysk] auto-moto-speed i inne
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Fotki bez pomysłu ,a z tematu: mam aparat
Ale chyba nie nowy aparat, bo obrazki takie jakieś stare, aż pokryte pajęczynami :)
szkoda że tak duże forum upadło i kręci się tylko wokół kilku tych samych użytkowników wrzucający coraz większe odpady
dave 88 ,jak już zabierasz głos w moim wątku ,to bądź uprzejmiejeszy ,no chyba ,ze nie potrafisz ,to trudno ,nikt nic na to nie poradzi.....
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
bo obrazki takie jakieś stare, aż pokryte pajęczynami
Troche racji masz :).Chciałem porobić wielokrotną ekspozycję,ale jak się prawie sama zrobiła , to lenistwo mnie dopadło :) .
Cytat:
Zamieszczone przez
dave88
szkoda że tak duże forum upadło i kręci się tylko wokół kilku tych samych użytkowników wrzucający coraz większe odpady
Myślę że takie wpisy jak Twój ogromnie się przyczyniają do upadku wszelki for.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Myślę że takie wpisy jak Twój ogromnie się przyczyniają do upadku wszelki for.
NIE...po prostu widzę jak wątki w galerii prawie wszystkich użytkowników umarły ponieważ nie toczy się żadna dyskusja...na nowe posty nie ma żadnej reakcji więc jaki jest sens coś publikować jak nie ma chętnych do dyskusji ?
jedyna dyskusja dotyczy zaledwie 3-5 stałych bywalców na forum posiadającym 26 000 użytkowników
Cytat:
Zamieszczone przez
dave88
NIE...po prostu widzę jak wątki w galerii prawie wszystkich użytkowników umarły ponieważ nie toczy się żadna dyskusja...na nowe posty nie ma żadnej reakcji więc jaki jest sens coś publikować jak nie ma chętnych do dyskusji ?
jedyna dyskusja dotyczy zaledwie 3-5 stałych bywalców na forum posiadającym 26 000 użytkowników
zarejestruj się na nikoniarzach :p
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Koniec lata
Nawet ładnie Ci to wyszło.
Taki powtarzający się motyw.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Nawet ładnie Ci to wyszło.
heheh ,no dzie ki za uprzejmośc ,ale jak to jesienne nasze morze :nuuuuuuuuuuuudasa :)
504
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
heheh ,no dzie ki za uprzejmośc ,ale jak to jesienne nasze morze :nuuuuuuuuuuuudasa
Po pierwsze - zapomniałeś statywu.
Po drugie - czas miał być kilkusekundowy (kilkunastosekundowy).
Po trzecie brak BIG-Stopera.
A byłoby kolejne z tysięcy takich samych ujęć morza zrobionego z "waty". Aż żałuję :)