Odp: 70-200 f4 L czy nowe body?
No z zestawu 6D i 85 1,8 mona pooglądać tu na forum parę obrazków i mi się one bardzo podobają :) Szeroki zoom niestety musi być :/ Stałki przekroczyły by mój budżet .A szeroko i jasno muszę mieć ze względu na dosyć ciasne pomieszczenia w domach jakich przychodzi mi pracować. Na 600d 18mm to na styk czasami muszę chodzić po ścianach jak pająk. No i szerokim szkłem można też fajne kadry porobić na sali i w kościele. Więc nie pozostaje mi nic innego jak ten 16-35. A co do 600D i kotletów to jest w pełni używalny moim zdaniem. Ludzie kiedyś pracowali na jeszcze słabszych konstrukcyjnie puszkach. Jedyne co razi to -10 pkt do lansu jak jakiś wujcio pojawi się na weselu z większą puszka i wygląda bardziej pro od fotografa heheh ale to już trzeba nadrobić jak najlepszymi zdjęciami :) Czasem się to udaje ;) My tu o 600D a pomyśl że ja czasami, ale to wyjątkowo jak jest duża i jasna sala zakładam tą wiertarkę udarową sigmę 70-300 :) Ciemna że masakra bez stabilizacji, ale portrecik jakiś z daleka jeszcze można nią ustrzelić ;)