Trochę piątkowych fotek z Poznania, tylko prosze nie pytajcie gdzie "Trzy krzyże", Dziwisz i Glemp :) Ostatnimi czasy główne uroczystosci zupełnie mnie nie interesują.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Wersja do druku
Trochę piątkowych fotek z Poznania, tylko prosze nie pytajcie gdzie "Trzy krzyże", Dziwisz i Glemp :) Ostatnimi czasy główne uroczystosci zupełnie mnie nie interesują.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
blizej, blizej ;-)
propponuje zmniejszyc dystans i skrocic ogniskowa, w pierwszym zdjeciu moze i by bylo cos fajnego (w niebieskiej bluzce, nie nie to siwe :mrgreen:) ale wypadlo poza GO ;-) drugie w kadrze poziomym i nie centralnie moglo by cos powiedziec ...
1. haos
2. sam nie wiem co ;-)
Jakis taki nieśmiały jestem :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Jestem jeszcze na tym etapie, że wydaje mi się dobrze być mało/niewidocznym. Generalnie błądzę, ale wydaje mi się, że mimo wszystko kilka tych fotek nie nadaje się do kosza:).
oj, widze ze dodales jeszcze 9 zdjec :-)
zdecydowanie wole ptak i landszafty w twoim wykonaniu... a zdjecie nr 11 to klasyczny portret od tylu :mrgreen: ;-)
generalnie zapioles zle szklo... exifow nie ma ale widze ze tele nie zrobisz reportazu.. moze jedna klatke z tego bym zostawil do wiekszej calosci, czyli #5 ale tu przydala by sie drabinka kadr nizszy ale z wyzszej perspektywy...
ewntualnie moze z #11 by sie tez cos dalo ugrac, ale cos by musial tam byc poza tlem
nie wiem jak to w polsce dziala ale u mnie to takie focenie moze sie w sadzie skonczyc jak modelka bybyla upierdliwa hihihih a mam chec popstrykac ludziom
milo sie oglada twoje zdjecia rob tak dalej a ja czesciej zajrze tu
A gdzie przebywasz jeśli można wiedzieć?Cytat:
Zamieszczone przez fotosc
Fotki z próby i koncertu, które robiłem na prośbę mojego przyjaciela (perkusisty). On ani koledzy ich jeszcze nie widzieli więc jak zobacza to mam nadzieję, że nie "zyskam" nowych wrogów :mrgreen:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Czy to jest ten sławny perkusista Waldi???
Dokładnie to Waldemar FranczykCytat:
Zamieszczone przez mirkoa
Wow nie wiedziałem, że Waldek jest rozpoznawalny :) Powiem mu na pewno się ucieszy :)
witaj,
IMO powinieneś być zadowolony ze zdjęć i chyba nie masz się co martwić o grono wrogów. ;-)
Moim zdaniem sa bardzo udane.
Pokazuja nastrój koncertu, gorącą atmosferę i "przeżycia" muzyków.
Jedyne zastrzeżenie IMHO budzą u mnie zdjęcia czaro-białe. Wolę wydanie kolorowe.
Reasumując: gdybym to ja był jednym z fotografowanych byłbym zadowolony.
Pozdrawiam, sensitive