google :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
przecież chyba nie sądziłeś, że jestem tamtejszym forumowiczem :lol:
Wersja do druku
google :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
przecież chyba nie sądziłeś, że jestem tamtejszym forumowiczem :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
no chyba ze zalozysz plecak ze sprzetem, wtedy spzedasz im szacun i przejdziesz kazda brame :)
z avatara to wyglada jakbys tam jakis dresik na sobie mial :DCytat:
Zamieszczone przez p13ka
to mnie rozwaliło :mrgreen: . Az sie poplakalem :lol:Cytat:
goscie mi szacuna poslali
Autobus.... niskopodlogowy Solaris. Przy okazji najblizszego meczu zaczaje sie na Trasie Lazienkowskiej i moge pofocic indywidua (bliziutko stadionu mieszkam...) tylko najpierw kupie tego 1000mm ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Dokladnie! Dresarze w dresach chodzili 10 lat temu, teraz juz nie tak czesto. Zazwyczaj jakies sweterki, koszulki polo, dzinsy...Cytat:
Hehe, przypomnialo mi sie... jakies 15 lat temu mialem tzw. "faze" na dresy kreszowe - lekkie, luzne, wygodne, w sam raz na lato. No i jade sobie kiedys w takim stroju pociagiem - w wesolym towarzystwie (bo zupelnie przypadkiem byl to pociag na Piknik Country) z gitara itp. - zadnego chamstwa, full kultura (to byly jeszcze "lepsze" czasy :-( ). W pewnym momencie nie bylo chetnych do gitary, to sobie mysle "a co, pobrzdekam i ja". No i gram, gram, ale kurcze cos nie tak... wszyscy jakos dziwnie wytrzeszczaja oczy. Tak zle? Tak dobrze? :) "Nie, no ale.. wiesz... czlowiek w dresie grajacy na gitarze..." :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez fredi
Muflon, wpisz sobie "BUFON dresiarz"
Eee, jakbym mial sobie wpisywac wszystkie epitety ktorymi jestem obdarzany czy to na forum czy na PM, to musialbym chyba strone zalozyc :) O, i chyba to w koncu zrobie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
to na pm tez dostajesz po lbie? :shock: Moze opublikujesz gdzies taki tomik poezji PM ;-)Cytat:
To jest nieglupi pomysl. Mysle, ze kiedys (1.04.2006?) mozemy (moderatorzy) dla zabawy opublikowac anonimowe cytaty z PM rozwscieczonych userow :)Cytat:
Zamieszczone przez tpop