No ja tam tylko strzelałem, jeszcze nic nie kupowałem ale właśnie się przymierzam :p .
Wersja do druku
Kupowałem u Towersa EF 24-105 IS USM. Błyskawiczna dostawa, wszystko super, ale brak gwarancji. Napisałem maila, odpowiedział natychmiast: przeprosił, papier dosłał w liście. Podsumowując - moje wrażenia z tej transakcji są jak najbardziej pozytywne i nie widzę powodów, by w przyszłości nie kupować u niego.
Tak piszecie, że kupujecie o Towersa ale jak się do niego dostać?
PW? Kontakt z foto-ivy.pl ?
Telefon komórkowy najszybszą i najprostszą metodą kontaktu.
I ja również dołączam do grona zadowolonych klientów Towers-a (Foto-ivy).
Zakupiłem u niego 5D MKII, 580EXII, 24-70/2.8 i kilka drobiazgów. Paczka profesjonalnie zapakowana, czas dostawy dokładnie taki na jaki się umówiliśmy, atrakcyjna cena, bardzo dobry kontakt.
Bardzo polecam.
Marek.
Kupiłem Samyanga 85mm 1.4. Dobrze opakowane, pudełko z obiektywem było chronione styropianem. Nastepnego dnia po zamówieniu kurier już czekał przed moimi drzwiami. Znalazłem też kilka wizytówek foto-ivy :)
Szczerze zachęcam wszystkich niezdecydowanych.
Ostatnie zakupy u Towersa: S 8/3.5 , C 50/1.4 , kilka kart CF & 5DII - tutaj wielkie DZIĘKUJĘ za puszkę w świetnej cenie.
Jak dobrze pójdzie to zawitam u Towersa jutro po 5dmkII :D
U Towersa nic nie jest wg informacji, która widnieje na jego stronie internetowej :D
Dzwonić, dzwonić, dzwonić.
W sobotę o 14 dzwoniłem to był od ręki :)
W takim razie strona foto-ivy.pl to chyba kompletna dezinformacja :?
Nie. Z tego co ja wiem, to towers dowiaduje się o różnych faktach szybciej, niż pojawiają się one na jego stronie, więc zakładam, że bardziej aktualne wiadomości uzyskam od towersa, niż ze strony.
Kupiłem u Towersa 4 obiektywy, nie licząc innych drobiazgów.
Uważam, że to jeden z najlepszych sprzedawców sprzętu foto.
Pozdrówka
Witam!
5tki na stronie nie bedą dostępne dopóki dostępność tego modelu nie bedzie oznaczała tygodni czekania. Nie siedze 24h przed kompem, miałem juz jedna sytuacje kiedy dostalismy jeden egzemplarz, ktos zadzwonił odebrał sprzet, na stronie dalej był dostepny poniewaz nie byłem przed kompem cały weak, pewien klient wrzucił sobie go do koszyka, nie chce doprowadzac do takich sytuacji wiec az do momentu unormowania sie dostępnosci sprzet na stronie bedzie widniał jako niedostępny.
Jutro się wszystko okaże. Dzisiaj kurier nie dojechał.
Gość z hurtowni powiedział, że wszystko idzie na zachód bo w Polsce jest najtaniej. A czy to jest prawda...who knows.
kubak1988 - dzieki za cynk ;)
Zadzwoniłem, krotka rozmowa, podjechałem i po 2 godzinach sprzecik miałem juz w rekach.
PS. Kupiłem dwa bodziaki ale w chwili obecnej potrzebuje tylko jeden wiec mam jedna sztuke do sprzedania, wiecej nie chce tutaj pisac wiec prosze na PW ;)
Bylem u Towersa,kupilem 17-40. Bardzo pozytywna obsluga:).
Ale 5d tez kupilem,od reki :),ale nie u Towersa.
Kolejny zakup i jak zwykle wszystko OK. Sprawdzone, szybko i w konkurencyjnej cenie. Polecam
Jeszcze coś dopowiem.
Kilka dni temu zamówiłem 2 karty i parasolkę. Płaciłem na konto z Aliorbanku do BZWBK...karty i parasolkę miałem 24 godziny po kliknięciu "zrealizuj zamówienie", dobrze opakowane no i gratis dostałem pokrowiec na karty :)
Pochwał ciąg dalszy: wzorowy kontakt (szczególnie telefoniczny), błyskawiczna realizacja zamówienia, przesyłka max 24h, towar bardziej niż zgodny z opisem, dobre ceny. Cóż chcieć więcej? Żeby wszystko w tym kraju działało tak jak Towers (foto-ivy), to byśmy prześcignęli Japonię z Irlandią razem wzięte :)
Od dziś cieszę się fiszką Canona :)
Dobry kontakt, przesyłka trafiła do mnie na dzień jaki był ustalony.
Pozdrawiam
i ja dolaczam sie do listy pochwal, rewelacyjna obsluga, szkielko dotarlo w niecale 48 godzin od momentu przelania pieniazkow
dodam jeszcze ze warto zadzwonic bezposrednio do sklepu poniewaz obiektyw, ktorym bylam zainteresowana byl niedostepny na stronie
pozdrawiam
Kupowałem S14/2.8
Wszystko O.K.
I ja się dopiszę. Zamówienie w czwartek ok.12, zmiana statusu na zrealizowane ok.14, paczka u mnie w piątek o 12. (Przyszła szybciej niż kurier wysłany tego samego dnia)
Zamówienie w 100% zgodne, cena dobra (patrząc na oferty z allegro).
1 zakupy ale na pewno nie ostatnie.
Pixel Knight oraz Lightsphere zakupione. Jak zwykle transakcja wzorowa.
U Towers'a vel Foto-ivy zakupiłem w sumie: 5d mk II, 24-70 2.8, 70-200 2.8, 15 Fisheye 2.8, grip Alpha do 5dII. Wszystko sprawdzone, użytkowane już rok, zero problemów, realizacja zamówień błyskawiczna, kontakt wzorcowy.
Foto-ivy - polecam rewelacja.
Kolejny zakup i znowu pochwały. W sobotę w nocy pytanie, w niedzielę rano odpowiedź, we wtorek paczka na miejscu, cena bardzo dobra sprzęt z F-VAT na gwarancji. No i mogę bawić się Samyangiem 14 mm.
Pozdrawiam wszystkich z żółtej strony księżyca.
Kolejne udane zakupy :)
5DmkII / 35L / Grip Alphy / Bateria LP-E6 Canon
Wszystko działa jak należy a 35tka ostrzy w środek środka punktu :D
Towers raz jeszcze dziękuję :)
Ja również, drugi raz, drugi WIELKI pozytyw. Szybko i ... celnie ;-)
i ja dodam moje 2 grosze ;-)
realizacja zmówienia t=24h :mrgreen:
szybko, sprawnie, super cena ;-), dzięki 8-) i ... POLECAM :!:
Ja również jestem mega zadowolony. Czas 24h, szkiełko C50 1.4. DZIĘKI:-D:-D:-D
Dołączam się do setek niezwykle pozytywnych opinii - w mijającym tygodniu kupiłem Pixele, a dzień później dwie parasolki Quantuum - czas dostawy, opis przedmiotów, zabezpieczenie w transporcie wszystko to bez jakichkolwiek uwag. Najwyższy, profesjonalny poziom, a do tego przesympatyczna i merytoryczna rozmowa telefoniczna. Wypada tylko życzyć sobie, żeby na rynku pozostali tylko tacy sprzedawcy.
Mocno Polecam nie spotkałem jeszcze tak miłej i sympatycznej osoby który by mi sprzedawała obojętnie jaki towar BARDZO DUŻY PLUS ode mnie w skali do 10 daje 11!!!
i na pewno do niego wrócę. Raz jeszcze Polecam!
Bardzo polecam, kupiłem sprzętu za blisko 17 klocków, szybko i sprawnie.
Ja również Polecam, kupowałem drugi raz i wszystko szybko i sprawnie.
Moje kolejne zakupy ( piąte lub szóste) i jak zawsze profesjonalizm w każdym calu i przesympatyczna obsługa.
Ocenę mogę wystawić identyczną jak Jaca9 - 11 w 10 stopniowej skali :-D
Można też już dodać swoją opinię o tym sklepie na Opineo :
http://www.opineo.pl/opinie/foto-ivy-pl
I ja dołożę swoje "trzy grosze".
Dotarłem do Towers-a przez Allegro i potem dopiero zorientowałem się na forum z jaki Sprzedawcą mam do czynienia. Muszę powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu z jakim podchodzi do kupującego, nawet takiego, który kupuje po raz pierwszy. Byłem pewnie trochę upierdliwym klientem (bo wydawałem trochę kasy), ale muszę przyznać, że obsługa sprzedażowa - PIERWSZA KLASA!!! Zależało mi bardzo na zakupie przed Świętami i pomimo pewnych problemów Towers robił wszystko, abym towar otrzymał jak najszybciej. Właśnie wczoraj dotarł, nowiutki, piękny i sprawdzony - nic tylko focić.
Kupowałem do tej pory w kilku sklepach w Polsce, ale z pewnością przy kolejnym zakupie pierwsze kroki skieruję do Towersa - rzadko spotyka się takiego Sprzedawcę, który nie tylko chce sprzedać, ale zależy mu na zadowoleniu kupującego.
Dzięki Pani Piotrze za wszystko i życzę Wesołych Świąt!
Za mną również kolejne zakupy u Towersa.
Jakieś body, matówki, softboxy - jak zawsze profesjonalnie, że aż nudno o tym pisać ;)
Towers - dziękuję ponownie i Wesołych Świąt :)