Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).
Z tego zestawienia wynika ,że auta 10 letnie 2004-2014 przejeżdzały ŚREDNIO
150,500 km czyli 15 kkm /rok ?
15 000 km rocznie właśnie robię autem, zresztą znajomemu też wyskoczyło pod koniec 2014 roku 14 000 tysięcy.
Fajny wątek, ale trochę suchy. Zdjęć brakuje jakby...
To dla urozmaicenia:
A tu dobrze widać, co kogo interesuje. Tak naprawdę.;)
To i ja się dołączę. Zaczynałem od malucha był super jak każdy wiadomo, potem astra 1 z 99r 1,6 16V - do dziś jeździ nią moja siostra, potem było octavia 1,9tdi-110km - dziś ma 360 000km i poza turbiną i eksploatacyjnymi gratami to nic się nie sypie, kupiona jako nowa (moja mama jeździ), w międzyczasie w pracy jeździłem dostawczakami - transporter t3 1,6d - muł nie do zajechania, renówka traffic 99r 1,9d - też muł, ale tylko silnik był nie do zajechania, bo blacha opadła i już nie ma tego samochodu 500 000 przejechał, później był VW LT 35 2,5tdi 98r - rakieta, duży, wygodny, nie dużo pali - mój ulubiony. Prywatnie od 2010r jeźdzę vw passatem b5fl 1,9tdi 130KM - zrobiłem 100tys km i też specjalnie nie narzekam, poza zawieszeniem i turbiną to nic specjalnego nie było. Teraz zacząłem jeździć mniej dlatego myślę o zmianie z dizla na benzynę. Marzy mi się volvo v70 (lub nawet xc70)w benzynie 200KM, beemka 5 kombi powyżej 2,5L w benzynie, albo E klasa też ok 200KM. Toyoty i hondy dla mnie to nędza, co z tego, że się nie psują, ale są nijakie i nudne, poza tym w środku brzydkie. Z japończyków to jeszcze subaru mnie kręci, ale to za silniki i napędy, a nie wnętrze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ligo
ta brunetka jak marzenie
Cytat:
Zamieszczone przez
Ligo
Ładny samochód w pieknym kolorze, ale czegoś mi brakowało, co się samo narzuca...więc ulepszyłem:p
Cytat:
Zamieszczone przez
Mariusz_C
Marzy mi się volvo v70 (lub nawet xc70)w benzynie 200KM, beemka 5 kombi powyżej 2,5L w benzynie, albo E klasa też ok 200KM. Toyoty i hondy dla mnie to nędza, co z tego, że się nie psują, ale są nijakie i nudne, poza tym w środku brzydkie. Z japończyków to jeszcze subaru mnie kręci, ale to za silniki i napędy, a nie wnętrze.
Subaryny są fajne ale drogawe w zakupie i naprawach.
Co do volvo to taki wołek roboczy jeśli chodzi o kombi i chyba ciężko znaleźć lepszy kompromis.
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Ładny samochód w pieknym kolorze, ale czegoś mi brakowało, co się samo narzuca...więc ulepszyłem:p
Eee.. zrób lepiej myjnię.
No to może taka sytuacja ...
eeee, ta ma fatalne nogi:?