40 fajne, ale odrobinę za dużo przepalenia, 41 super. 43 i 44 do wyprostowania bo lecą. 49 podoba mi się, ale bym chyba ciaśniej zrobił, 52 też wpadło w oko. Pomysłowo podpis wkomponowany w zdjęcia. :)
Wersja do druku
40 fajne, ale odrobinę za dużo przepalenia, 41 super. 43 i 44 do wyprostowania bo lecą. 49 podoba mi się, ale bym chyba ciaśniej zrobił, 52 też wpadło w oko. Pomysłowo podpis wkomponowany w zdjęcia. :)
Powiało grozą...zwłaszcza z podziemi i z prosektorium. Kiedyś grywałem w RE, takie dziwne skojarzenia mnie naszły...;)
Sety przypadły mi do gustu;)
Dzięki za komentarz. :) Z prostowaniem zdjęć miałam dużo zabawy, jeszcze muszę nad tym popracować. ;)
Cieszę się. :) Fajny klimat robiły porozrzucane wszędzie leki w podziemiach oraz skrzynie wojskowe w różnych częściach kompleksu. :) A prosektorium wyglądało kiedyś lepiej, dopóki stołu nie wynieśli. Ciekawostka, że mieści się w jednym budynku razem z kaplicą. Wchodzi sie, najpierw jest krzyż, miejsce na trumnę, przechodzi się dalej i jest taka dość groźnie wyglądająca sala. Zrzutka ze strony forgotten.pl
Klimat urbexu.. Zanim przeczytałem opis nad zdjęciami pierwsze co mi się skojarzyło to Prypeć.. Więcej takich!
O widzisz, chciałam w tym roku sobie sprawić na urodziny wyjazd do Prypeci, ale przy obecnej sytuacji się wstrzymam na razie. ;)
Tam akurat powinno być bezpiecznie. Tez mi się marzy wyjazd tam :)
Dawno nic nie wrzucałam tutaj, więc może lekko odświeżę wątek. ;)
Młode krzyżówki.
57.
58.
59.
fajna seria z tym szpitalem ale bardziej przemawiało by do mnie w B&W albo jakies HDRy...