Teraz mina trochę straszy. Nie męcz już tych zdjęć, lepiej poprawiać błędy na następnych.
Wersja do druku
Teraz mina trochę straszy. Nie męcz już tych zdjęć, lepiej poprawiać błędy na następnych.
Dobrze, dzięki za rady ;)
Idę spać, bo ledwo na oczy widzę...
Spoko, jak teraz robisz takie zdjęcia to strach pomyśleć co będzie za kilka lat.
Hehe, mam nadzieje, że za kilka lat mi się nie znudzi, tak jak było z grą na pianinie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
59.
59. zdjęcie ucieka w prawo - wypoziomuj tą czerwoną linię w tle.
Podoba mi się 8, 11, 27 i 50.
Czyżby zaszła jakaś zmiana w stylu Twoich komentarzy którą przeoczyłem?;-)
A wracając do tematu to generalnie mi się podoba - ostatnie zdjęcie trochę ucieka, ale to już chyba ktoś napisał. No i ta sesja z tym dziwacznym makijażem zupełnie mi nie podeszła - ale to pewnie z uwagi na ten nieszczęsny makijaż właśnie. Nie dość że zupełnie nie pasował tej dziewczynie to na dodatek był niestarannie wykonany.
Pozdr.
Próbowałam, ale coś mi nie wychodzi...
Wiem, wiem "makijaż" popsuł wszystko. Musiałyśmy się spieszyć z tym "makijażem", bo czas nas gonił dlatego był wykonany tak niestarannie.
60.
61.
a)
b)
62.
W 61 postawiłbym zdecydowanie na a). Super kolory sie robia na włosach modelki i wogóle dosc przyjemny portret. 60 mi nie leży ze względu na obróbke-wolę kontrastowe zdjęcia, to dla mnie jest zbyt "mdłe". W 62 trochę za dużo zieleniny a za mało dziewczyny jak na mój gust. Pozdr.