Widziales ile kosztuje zrobienie tego gowna ?:( Juz dawno bym to mial, ale ich pogielo z cenami za 1000zl... :( Glupi bylem ze w 1993 nie robilem dwoch na raz . Ech.... :( Sorry za offtop
Wersja do druku
Widziales ile kosztuje zrobienie tego gowna ?:( Juz dawno bym to mial, ale ich pogielo z cenami za 1000zl... :( Glupi bylem ze w 1993 nie robilem dwoch na raz . Ech.... :( Sorry za offtop
spoko ja 13 lat robie kat b i do dzis nie mam :) choc kursy pokonczylem nie mam we krwi aut tylko motocykle :)
Dzis opowiem o Guziku Zła (zonie) i wycieczce do lasu
Wczoraj miałem urlop i pogoda zachęcała do wyjścia mimo ze Guzik Zła była znudzona zaproponowałem jej wyprawę do lasu , Reakcja była natychmiastowa - idziemy !!!! i gdy tylko zobaczyła las od razu pojawił się jej ten szatański uśmiech.......Wiedziałem ze będzie się działo
o właśnie te zdjęcie na górze to "ten uśmiech zła" , taaak drzewka spodobały się Ani...
potem już nie było Lasu i poszliśmy do domu :(
pierwsze mi się podoba
no tak z pracy o 17 w domu i ciemno, do tego w niedziele leje deszcz i co moze poczac taki niedzwiedz jak ja :(
warunki domowe lampa rozproszona, wystroj domowy , modelka moja zona :) acha ten troll na zdjeciu za Ania to ja :)
1
2
3
4
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
5
6
7
8
P.S. wiem ze powinny byc CZ/B z kontrowym ostrym swiatlem i rozbierane :) ciagle negocjuje i studio i rozbieranie ;)
Niedzwiedziu:statyw ,mała go poprzestawiaj meble i do roboty.Modelka wdzięczna
Hej Niedzwiedz, w paru zdjeciach masz winiete, najweksza chyba na zdjeciu #4 i #2, EXIF nie klamie ;) uzywales czasow krotszych niz 1/125, o ile w croppowanej matrycy jeszcze to nie pokazywalo nic (bo tam winietowalo od 1/250 bodajze), o tyle w 5D synchronizacja z lampa na tym czasie jest niemozliwa :) Dla tej wielkosci klatki czas synchronizacji to 1/125 Uwazaj na to nastepnym razem, reszta jak dla mnie swietna :)
a nie 1/200 łomatko !!! na smierc o tym zapomnialem (nikon rozpieszcza )
Tezbym chcial miec taki problem z winieta jak Ty ;)