Zamieszczone przez [I
(oskarkowy)To ja się przyznam. Miałem ogromną ochotę sprzedać jedną 5tkę i kupić nowego marka. Pobawiłem sie chwilę tym karabinkiem i mój zamiar tylko się wzmocnił. Opamiętanie przyszło dopiero w domu, gdy włożyłem kartę z zabawy do czytnika.
Dla klientów robię praktycznie tylko 20x30 i raczej nie zamierzam popełnić zawodowego samobójstwa. 5D jednak sprawdza się w tym wypadku zdecydowanie lepiej szczególnie, gdy trzeba trochę przykadrować.
W efekcie zostaję na razie przy moich 5tkach, (...) A przy okazji udowodnię sobie, że nie jestem jeszcze tak do końca chory na to, na co cierpi większość czytających te słowa[/I]
...tak jest:)
oskarkowy;411096]Biorę małego. Jak będę potrzebował jakości, to zostawiam sobie jedną 5tkę. A przy szybkiej pracy, 1dIII na pewno się sprawdzi.
Myślałem nad 1DsII, ale uznałem, że przy tym co robie, to hobbystyczne kolekcjonowanie pixeli nie ma sensu. Bo klienci na pewno tego nie zobaczą na odbitkach 20x30cm.
A 1DsIII w ogóle nie wchodził w grę, raz, że na co mi takie pliki, dwa, że mnie na niego nie stać.