A co z monitorem typu glossy? Czy faktycznie aż tak podkręca kolory? Nie chciałbym, żeby zaistniała sytuacja, że u mnie kolorki wyglądają super, a u ludzi na zwykłych monitorach zdjęcia byłyby niekontrastowe i wyblakłe ;(
Wersja do druku
A co z monitorem typu glossy? Czy faktycznie aż tak podkręca kolory? Nie chciałbym, żeby zaistniała sytuacja, że u mnie kolorki wyglądają super, a u ludzi na zwykłych monitorach zdjęcia byłyby niekontrastowe i wyblakłe ;(
Tak. To chyba oczywiste :) Jednak czym wiecej RAMu tym mniej jest to odczuwalne.
Kompatybilnosc z tymi formatami jest praktycznie pelna. Nie ma zadnych problemow z odpalaniem tych plikow z OS X pod Win czy tez odwrotnie. Z tymi jotpegami to jest zupelna bzdura :)
Możeszwgrać, tylko po co?
Uruchamiając jednocześnie oba systemy w Parallels, masz tylko połowę RAMu
dla każdego systemu.
W Boot Campie masz uruchomiony jeden systwm ale z całym ramem.
Jeżeli nie potrzebujesz programów które chodzą tylko pod windą, to olej Ją.
Ja niestety zawodowo używam jednego i musiałem wgrać :(
Moim skromnym zdaniem system OS X jest THE BEST ale...
nie dla komputerowego laika mieszkającego nad Wisłą.
Uzasadniam:
Wszystkie firmy, producenci sprzętu i usłgug, mają ten system w głębokim poważaniu. NIE OBSŁUGUJEMY TEGO SYSTEMU... RADŹ SOBIE SAM.
Większość odpowiedzi na zadane tu pytania znajdziecie na www.myapple.pl
pozdrawiam
Próbowałem się wgryźć w te forum, ale jedzie fanatyzmem na kilometr i jest straszny bajzel...
Dominik/Nie wiem, jak jest na innych forach ale ludzie siedzący na tym forum czują się tak elitarni, że mają Maca że chyba aż świecą w ciemności a podchodzić do nich to tylko na kolanach....
Jakby nie było bajzlu, to bym nie musiał szukać ;P