U mnie dzis 10/10, chyba mieli jakis wyjatkowy dzien w IS :lol:
Zdecydowanie poprawia humor :D
Wersja do druku
no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne:)
(ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
buuuuuu po takim fajnym zarobku dzisian odrzucili mnie w Stock Expert :(( za miesaic drugie podejscie... dziwne wyslalem zdjecia ktore na innych stockach chodza dobrze... no nic takie stocki...
a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
Dzieki. Ja osobiscie najbardziej dumny jestem z motylka, bo robilem go z lewej reki, motyl siedzial na mojej prawej, a spust migawki zwolnilem malym paluszkiem :P
Sie udus, sie ;P
no tak sobie oglądam wasze zdjęcia i powiem że naprawde mi sie podobają :) Fajna jesienna tematyka u fotoalaji i rachwala.
ja mam pare na kilku stockach ale na IS i SX to chyba nie mam szans sie dostać :( cięgle coś im nie pasuje... Najlepsza jest chyba fotolia zarobiłem na niej już prawie 3$ !! hehehe jak chcecie to zobaczcie moje fotki może mi coś doradzicie co robie nie tak jak trzeba.. http://www.fotolia.com/p/200424136
Karol naprawdę ciekawe masz zdjęcia i jeszcze lepsze pomysły. W Tobie drzemie ogromny potencjał stockowy... tak mi się wydaje. Rób zdjęcia. Potrzebujesz ich mieć więcej w portfolio.
PS. A na ShutterStock idzie Ci gorzej niz na fotolii??
No naprawde dzięki za pochwałe jestem w szoku że podobają Ci sie moje pomysły:) sądziłem że raczej spotkam sie z ironicznym usmiechem... w sumie dopiero zaczynam i bede starał sie powiekszac swoj zbiór. Nie mam co prawda poczciwego sprzętu (po prostu mnie na niego nie stać) ale bede sie starał realizować swoje pomysły:) Na Shutterstocka sie nie moge jeszcze zapisać bo nie mam ważnego paszporu a na razie nie ma sensu zebym go wyrabiał bo przeprowadzam sie za kilka miesięcy i zmienią sie moje dane. Naprawde Dzieki za pochwałe od razu zyskałem motywacje:-D
W paszporcie nie masz zapisanego miejsca zamieszkania, takze mozesz smialo wyrabiac, a zmiana miejsca zamieszkania nie wplynie w ogole na to nie wplynie :)
btw, ciekawe fotki :)