Odp: Wszystkie pytania do LR to TUTAJ
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Zwykłe przelewy mają dosyć poważną wadę - od wykonania przelewu do zarejestrowania wpływu na koncie odbiorcy mija od kilku godzin do kilku dni[1].
Do tego z reguły nie ma systemu automatycznego informowania sprzedawcy o wpływie środków.
A przelewy błyskawiczne (mTransfer itp. mają taką samą wadę jak PayPal - również są ekstra płatne).
[1] z wyjątkiem operacji w obrębie tego samego banku
a to przepraszam, myślałem, że takie Płacę z Allegro nie kosztuje sprzedawcy
Cytat:
Zamieszczone przez
airhead
a to przepraszam, myślałem, że takie Płacę z Allegro nie kosztuje sprzedawcy
PzA być może nie kosztuje ekstra (w końcu prowizję i tak sprzedawca zapłacić musi), szczerze powiedziawszy nie pamiętam.
Z tego serwisu korzystam wyjątkowo rzadko.
Kolekcja Nik Software teraz zdecydowanie taniej
Nik Collection
Całość za 149 $
Cytat:
Zamieszczone przez
Eknana
Kolekcja Nik Software teraz zdecydowanie taniej
Nik Collection
Całość za 149 $
O, wygląda na genialną zmianę polityki cenowej, ale skoro RL4 jest za 400PLN.
Przy okazji przybędzie artystów ;).
Kto mi powie jak w LR wyeksportować lub zapisać cały katalog gdzie mam swoje presety? Pojedynczo wraz z opisywaniem każdego z osobna zajmuje sporo czasu.
W opcjach możesz zaznaczyć żeby presety przechowywał w domyślnym katalogu biblioteki LR.
Wysyłane z mojego PMP5097CPro za pomocą Tapatalk 2
a jak tego nie ustawilem to jak je masowo zapisac?
A mnie drażni pewna czynność która zaczęła się po jednej z ostatnich aktualizacji, a mianowicie przenoszenie rawów do innego folderu... Szukałem gdzie to wyłączyć ale jak widać poległem...;)
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
Kto mi powie jak w LR wyeksportować lub zapisać cały katalog gdzie mam swoje presety? Pojedynczo wraz z opisywaniem każdego z osobna zajmuje sporo czasu.
Chcesz wyeksportować katalog czy zapisać presety??? Ja coś ostatnio mam kiepsko ze zrozumiem pytań...
Jak chcesz zrobić kopie presetów to pod tym linkiem masz ścieżki dostępu pod większością systemów:
Preference and other file locations | Lighroom 3.x
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
po prostu przekopiować je z katalogu Lr