To znaczy, że pękniecie biegnie od lewej górnej krawędzi do połowy prawej krawędzi ekranu. Szczególnie to widać przy wygaszonym ekranie i da się wyczuć przesuwając paznokciem.
Jak chcesz, mogę zrobić foty.
Wersja do druku
To znaczy, że pękniecie biegnie od lewej górnej krawędzi do połowy prawej krawędzi ekranu. Szczególnie to widać przy wygaszonym ekranie i da się wyczuć przesuwając paznokciem.
Jak chcesz, mogę zrobić foty.
Nie trzeba, zrozumiałem już, ok.
Jakie urządzenie , galaxy s II ?Cytat:
Ile razy dziennie trzeba to urzadzenie ladowac?
Zależy jak użytkujesz , bo można i ładować co 6h jak sie gra w jakąś wymagającą gre , ale przy normalnym użytkowaniu ja ładuje co 2 dni , no może nie całe 2 dni
Wszystko zależy od tego co masz zainstalowanego w telefonie , czesto coś pracuje w tle i mocno ciągnie energię , warto zerknąć w zakładkę Użycie baterii i co jakiś czas sprawdzić , bo takie rzeczy jak np udostępnianie połączenia potrafią zjechać nam mocno baterię w ciągu kilku godzin.Cytat:
Jak będzie z Samsungiem - nie mam pojęcia, od północy do teraz zeżarł 4 %
Ale jak przez noc zjadło Ci aby 4% to jest dobrze :)
Całą doba zabawy i bateria padła, równo 24h. Ale wiadomo, jak to pierwszego dnia, zabawa i jeszcze raz zabawa.
To raczej nieźle. Ciekawi mnie jak długo przeżywa bateria kiedy telefon jest nieużywany, np. w stanie lotniczym, z wifi.
Moje doświadczenie z Samsungiem Intercept było takie, że trzeba go było ładować codziennie nawet kiedy był kompletnie wyłączony, a przy jakimkolwiek używaniu nie wystarczało na cały dzień.
Czegoś takiego nie próbowałem (mam SGS, jedynkę).
Wynik Cichego jest dobry. W chwili obecnej, przy niewielkim użyciu internetu (ok. 1h, wyświetlacz prawie 3h, 1h rozmów) stan baterii wykazuje 6%, odłączony od ładowarki o 20:43. To chyba całkiem niezły wynik...