Jakiego slownictwa ???
Wersja do druku
Przyznam, ze odebrałem słowo "pstrykacz" w wypowiedzi allgsm, nie jako "ten co stuka w klawiaturę", a ten co "pstryka zdjecia = amator, początkujący". Mnie żaden ze "pstrykaczy' nie śmieszy i zawsze będę sie dziwil, ze kogos tak. Ale to tylko moja własna, subiektywna ocena.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nie dało się sprawdzić w słowniku/firefox nie podkreślił?
Bardzo mi przykro ,ze nie spelniam twoich oczekiwan co do poziomu kultury jaki reprezentuje. Zawsze mozesz mi dac Bana i wprowadzic testy dla nowych rejestrujacych sie, ktorze beda sprawdzac poziom kultury nowego uzytkownika ktory chce sie zarejestrowac na forum Canona.
Coś czuję, że Twoja prośba się ziści nie tylko w temacie Twojego posta. Dlatego w razie by co umieściłem to tam: http://www.canon-board.info/showpost...6&postcount=65
Jak tego typu teksty, mimo próśb i ostrzeżeń, będą się powtarzać to tak to się skończy. Wierzę że się postarasz :twisted: .
Nie ma możliwości przetestowania tego. Samo wyłazi z danego użytkownika. Czasem po kilku pierwszych, czasem dopiero po większej ilości postów.Cytat:
i wprowadzic testy dla nowych rejestrujacych sie, ktorze beda sprawdzac poziom kultury nowego uzytkownika ktory chce sie zarejestrowac na forum Canona.