ja moge sie lekko spoznic (tak 15-25m - praca) ale ogolnie to ok
Wersja do druku
No ale czy ta okazja moze spowodowac ze np zaplanowane dla nas spotkanie nie odbedzie sie ?? Fajnie by bylo gdyby powstaly ciagi spotkan per grupa, bo inaczej to robi sie straszny balagan... Ja juz sie powoli gubie, z jednej strony chcialbym skorzystac z okazji :D, ale z drugiej chcialbym isc tokiem grupy ( tylko czy w ogole taki tok powstanie??).
Wrasztaty fajne ale z zapisami gorzej :DDD
Myślę, że to Sergiusz będzie musiał znaleźć na ogarnięcie tego wszystkiego jakiejś metody. Ciągi per grupa się nie sprawdzą, bo ludzie z grupy raz będą chcieli/mogli innym razem nie i się grupa porozjeżdża.
Moja propozycja jest taka, żeby powstała aktualizowana tabela z harmonogramem warszatatów w postaci:
Nazwa Max_Uczestników Najbliższy_termin
Pierwsze kroki 7 27.02.2008
Powtórka z praktyką 5 1.03.2008
Pomost .....
....
Liczby i daty są oczywiście przykładowe. I każdy zgłaszałby się na konkretne warsztaty pod warunkiem, że uczestniczył w poprzednich i są wolne miejsca.
A może... tylko część się odbiła?
Albo.. ktoś miał koszulkę z takim świecącym wzorkiem. :)
Zgadza sie moze tak byc, ale jest na to jedno rozwiazanie: miesieczna oplata z gory na cykl spotkan.
W przypadku portretu jest to 4x80 = 320 zl - ja byl bym sklonny tyle zaplacic z gory.
Dobry pomysl mi sie podoba, powstal by jeden post ktory kazdy by cytowal i uzupelnial o wlasna osobe. Tu bym zastosowal taka taktyke: na kolejne spotkanie osoby ktore braly udzial w poprzednim wpisane sa z gory, jezeli ktos sie wypisze pojawia sie wolne miejsce, czyli jezeli chodzisz na wszystko to nie masz obawy ze nie starczy dla Ciebie miejsca, jezeli zrezygnujesz raz i ktos zajmie Twoje miejsce to "sorry, life is brutal". Moze nawet lepiej bylo by gdyby niebyl to post ale oddzielny topic ktory edytowac moga tylko moderatorzy i Sergiusz.
Widzę, że pomysły organizacyjne pączkują jak na drożdżach :) Ale nie zapominajmy, że organizatorem jest Sergiusz i on ma ostatnie słowo i zapewne pomysł na ogarnięcie tego przedsięwzięcia.
IMHO opłata miesięczna to nie jest dobry pomysł, przecież nie zawsze będzie stała ilość spotkań w miesiącu.
Odbędzie sie jak znajdzie sie 5-7 chętnych. na najbliższą sobotę mamy 5 chętnych, ale że ryzyko jest zawsze że ktoś nie dotrze to lepiej mieć 6 chętnych, stąd moja propozycja by ktoś dołączył.
Tematyka będzie ta sama - ćwiczenia praktyczne z lampami i modelką, więc bez obaw - to też jest spotkanie 'dla was' .
To oczywiste. To są tylko propozycje dla Sergiusza i to on o wszystkim decyduje. Ja ze swej strony mogę pomóc w stworzeniu prostej webowej aplikacyjki, na której można byłoby prowadzić takie zapisy. Mogę nawet udostępnić serwer. Bo widać, że zainteresowanie jest duże i chyba obsługa poprzez wątki forumowe robi się kłopotliwa. Ale to tylko moja propozycja i w żadnym razie się nie narzucam.
Ja jednak sie nie zdecyduje, wedlug mnie powoduje to lekki zament. Pozostane przy swojej grupie - zalezy mi na ciaglosci. I mam nadzieje ze uda sie uruchomic dla nas spotkanie.
Podklejam jeszcze raz zapisane osoby
Jeszcze raz: Soul_Man, tespis, jaworzyna, Max_im
Pomost