A Schumacher ci odpowie "Panie ja sie nie znam, ja tylko gaz do oporu i jazda" :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Wersja do druku
A Schumacher ci odpowie "Panie ja sie nie znam, ja tylko gaz do oporu i jazda" :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Schumacher to by powiedział tak: Panie ja wciskam to to w podłodze takie i samochód jedzie :shock: i wiesz Pan co jak wciskam mocniej to jedzie szybciej, czary jakie czy co ? Potem tylko krece tym kóleczkiem raz "słoma" raz "siano" a na koncu oblewają mnie jakimś sikaczem z wielkiej flaszki ;) I jakoś sie żyje
Nowy wita!!!
Przeczytalem uwaznie caly ten watek i mam nieodparte wrazenie, ze kupno lustrzanki powoduje znaczne podniesienie wlasnego ego :) Nie chce nikogo obrazac ale dalo sie tu odczuc sprzetowy onanizm. Sam to czasami mam, nie jest to chyba szkodliwe na szczescie. To, ze ktos na weselu zagadnie o sprzet to nic zlego, po prostu chce pogadac. Gorzej jesli tym kims jest zatrudniony fotograf, ktory nie ma pojecia o swoim fachu. Za miesiac ide na wesele brata, sprzetu nie biore bo nie umiem robic zdjec na imprezach i szkoda mi filmu ale bede bacznie obserwowal fotografa i byc moze go zagadne o cos :)
P. S.
Bardzo fajne forum :D
Tylko uwazaj, zebys pozniej swojej rozmowy w tym watku nie przeczytal :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez ddChavez
Witamy na forum ;)
:p :p Oj tak, swięte słowa :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Postaram sie nie byc zbyt upierdliwym, ale poniewaz wesel nie lubie i bede na pewno sie nudzil okropnie to moge stac sie "dociekliwym" :) A zeby przyszpanowac to walne w rozmowie na koniec bardzo prawdziwe powiedzenie, ze zdjecia robi przede wszystkim fotograf a nie aparat. Czego Wam i sobie zycze ;)
Musisz Marcin uważać - Twoja kobieta czyta w myślach... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Przypomniało mi to tekst z humorystycznego cennika admina i moją ulubioną pozycję w owym wykazie - "spotkanie z komputerowym hobbystą - 150zł" :mrgreen:
coś w tym jest...
A pewnie że publiczne obnoszenie się z lustrzanką powoduje podniesienie ego, ważne tylko żeby była czarna i miała jak najdłuższy obiektyw ;-)Cytat:
Zamieszczone przez ddChavez
koniecznie biały :)Cytat:
Zamieszczone przez MacGyver