Jakieś dane?
Wersja do druku
Działa komuś normalnie jakiś chiński flash? 2 różne modele Yongnou niestety nie współpracują najlepiej. :(
Tutaj chyba najbardziej interesuje nas Canon przecież? A co to, Sony i Nikon nie robią raportów kwartalnych? Takie same spółki notowane na giełdzie jak i Canon.
Szczerze powiedziawszy to bardziej mnie interesuje jak szybko Canonowi spada sprzedaż niż jak szybko Sony rośnie.
Przeczytałeś w ogóle co wyżej napisałeś? Czy po prostu piszą to dwie osoby ;)? Napisałeś wyżej o sprzedaży konkretnych modeli w konkretnym kraju i o tym który segment rynku daje marne zarobki dlatego zapytałem o źródło, a Ty piszesz jakieś opowiastki o raportach kwartalnych w marcu :lol:. Po prostu szkoda czasu na takie rozkminy jak nie ma konkretów ... ;)...
Zapraszam wszystkich zainteresowanych EOSem R do Warszawy (12.12.2018) i Kraśnika (13.12.2018) - będzie możliwość przetestowania body i obiektywów. Mam nadzieję, że nie łamię w ten sposób regulaminu - jeżeli tak, proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
https://www.optyczne.pl/13171-news-D...sza_BEiKS.html
Jejku, ale offtopujecie.
Jakby ktoś inny miał problem z chińskimi flashami to podobno Silent LV na disable pomaga. Jutro wypróbuję.