No i?
Zaskoczę Cię - w pracy fotografuję Nikonem, co prawda trzycyfrowym, ale filozofia pracy jest podobna.
Gdybyś czytał uważniej, zauważyłbyś, że napisałem, iż przed zrobieniem zdjęć ustawiłem aparat po swojemu.
Powiedział, co wiedział...
Wersja do druku
No i?
Zaskoczę Cię - w pracy fotografuję Nikonem, co prawda trzycyfrowym, ale filozofia pracy jest podobna.
Gdybyś czytał uważniej, zauważyłbyś, że napisałem, iż przed zrobieniem zdjęć ustawiłem aparat po swojemu.
Powiedział, co wiedział...
I bardzo dobrze bo trzeba rownierz zobaczyc schrzanione zdjecia z D3 i wyciagnąć zrednia:)
smiem twierdzic z ustawianie "po twojemu" sie przyczynilo do takich knotow.
Bakulik, ja bym u Ciebie zdjęć nie zamówił. Widziałem lepsze zdjęcia zrobione telefonem komórkowym przez dzieci z podstawówki...
No straszne, naprawdę... I doszedłeś do tego na podstawie tych pięciu pstryków? Jakby to był materiał na czyjekolwiek zamówienie...
A czy ktoś z Was zajrzał do EXIFów tyc zdjęć i zauważył, że aparat nie miał numeru seryjnego, a firmware jest w wersji 0.37? Czy seryjne aparaty mają oprogramowanie w wersji niepełnej?
ja mam zdjecia z moje go 40d + 85L i pokaze co wyszlo w tych samych warunkach co u Pana Trzcinskiego bo bylem na tym pokazie. Oczywisce nie na tej czulosci no ale wlasnie mam po to jasne obiektywy zeby takich czulosci nie musiec ruszac:)
cala klatka
i crop
pozniej wrzuce cos na wyzszych czulosciach...