Odp: Kalibracja 5d3 - sens?
A to nie przypadkiem 50D :?: ;)
Nie wiem, mój leciwy jak pisałem 30D mimo że szoruje o ubrania, torbe, plecak juz 7lat nie ma takich otarć, co dziwne nawet w miejscach gdzie został "obtłuczony" i ma dość głębokie rysy nadal jest czarny, w wieli miejscach poprostu farba jakby to powiedzieć się "wyświeciła" ;) mam nadzieję że Wiecie co mam na myśli..., nie mam pod ręką więc nie zamieszcze zdjęć, ale jak ktoś będzie ciekawy to to uczynie ;)
Nie, zdecydowanie jest to 40D. Zdjęć robię bardzo mało (mam go już równo 4 lata, a dołożyłem do przebiegu... 9 tysięcy klapnięć), ale w plecaku noszony jest codziennie.
Przepraszam :!: myślałem że literówka się wkradła ;) coś mi się potryboliło że 40D podobnie jak 30 miał klawisze z boku :oops:
i jeszcze raz sry za OT.
Cytat:
Zamieszczone przez
PoulN
Odnośnie zalinkowanych wcześnie stron...
Czy ja dobrze rozumiem że po kilku miesiącach używania gościowi puszka się wytarła jak kilku letnie dżinsy? :shock:
Finnish wearing on my 5D Mark III
Wystarczy chodzic z aparatem i otarcia sie zrobie od samego chodzenia o na wysokosci boder, klasyczne.
No i od postu #1127 z rozwalonego AF przeszliśmy na ścierającą się farbę. I oby tylko takie problemy spotykały użytkowników :)
Cóż, użytkowniom z wadliwym AF raczej problem otarć nie grozi jako, że związany jest z intensywnym użytkowaniem...
Cytat:
Zamieszczone przez
zaix
Cóż, użytkowniom z wadliwym AF raczej problem otarć nie grozi jako, że związany jest z intensywnym użytkowaniem...
Mozna chyba jednak uzywac do filmowania prawda?
Złośliwości lub jakby to nazwać czarny humor chyba zbędny wydaje mi się.
Cytat:
Zamieszczone przez
PoulN
Złośliwości lub jakby to nazwać czarny humor chyba zbędny wydaje mi się.
Wydawac to sie tutaj moze wiele rzeczy...
Jako, że ostatnio używałem znowu aparatu i też nabrałem pewnych podejrzeń co do bocznych prawych punktów to się chyba zaraz przejdę na spacer potestować bo ładnie słońce świeci :P