Przed chwilą przymierzyłem i w Fastpack 350, w górnej komorze, mieszczą się spokojnie 2 butelki 1,5 l, trzecia zmieści się w bocznej kieszonce siatkowej, dedykowanej do tego celu.
Wersja do druku
Ja tylko mogę powiedzieć że przy laptopie 15.6 jest jeszcze luz, a 12 wkładam dwie do fastpack-a 250.
Rozglądam się za czymś większym. W Passport Sling mam za duży bałagan, brakuje osobnych przegródek. Ta torba jest dobra na spacer, gdzie decydujemy się na jeden obiektyw i tyle.
Zastanawiam pomiędzy Flipside 300 a Fastpack 200.
Fastpack kusi wygodniejszym wyjmowaniem aparatu ale jest mniejszy od Filpside 300, który pojemnościowo byłby idealny. Większy Fastpack 250 ma miejsce na lapka, którego nie będę nosił i nie wykorzystam tego miejsca. Trudna decyzja.
Macie doświadczenie z wyjmowaniem sprzętu z Flipside? Czy wygodnie jest obracanie plecaka na pasie biodrowym i grzebanie w nim? Czy może wygodniej jest go zdjąć, położyć i grzebać?
Tez tak sądzilem, dopóki nie kupiłem czasopisma.. Z resztą nie tylko czasopisma, w fastpack 200 nie ma gdzie włożyć kartki papieru(dokumentu np) bez składania i narażenia na pogięcie. Tutaj taka kieszeń na laptopa okazuje się zbawienna. Mówię o codziennym korzystaniu z plecaka.
Potrzebuję pomocy. Szukam torby naramiennej która pomieści taki zestaw:
- 6d bez gripa z sigmą 35mm 1.4
- 5d mk II bez gripa z 16-35 L
- 2x speedlight 580
- canon 85mm 1.8
- akcesoria
Obecnie używam Mekko R3X ale stała się dla mnie za mała. Jako że podoba mi się moja stara torba na jej następcę nominowałem większe Mekko s804. Macie może ten model? Czy pomieszczę tam mój set? Może macie inne propozycje?
Witam,
Czy któryś z forumowiczów jest w stanie mi powiedzieć czy do lowepro urban reporter 250 zmieści się 50d z gripem?
Witam
Czy ktoś z forumowiczów posiada torbę Lowepro Magnum 650 AW i może się podzielić uwagami na jej temat?
Być może ktoś pytał o torbę na podobny zestaw do mojego. Więc bardzo krótko. Potrzebuję rady w co zmieszczę sprzęt:
- C 1dIII
- C 70-200/4
- C 17-40/4
- C 20d
- C 430EX
- trochę drobnicy.
Wskazany mały zapas miejsca.
Pozdrawiam