-
Odp: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .
Cytat:
Zamieszczone przez
koraf
miejsce na zdjęciu nr 9 zrobione w drodze przy wejściu na Piz Boe 3152 m n.p.m. tak ok. na 3000 m, powyżej schroniska Maria 2950 m n.p.m
Dzięki
Nigdy się w te rejony Dolomitów nie zapuściłem. Teraz wiem, że muszę 8-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Brytka1
Obejrzałam wątek od początku, znalazłam tu dużo bardzo ciekawych i udanych moim zdaniem zdjęć z Nepalu. Jestem fanką gór i na koniec również spotkałam coś bardzo mi bliskiego i drogiego, piękne widoki gór szczególnie w Dolomitach, które przypadły mi szczególnie do serca :D.
Dziękuję za poświęcony czas i opinię :D
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
ARN
Dzięki
Nigdy się w te rejony Dolomitów nie zapuściłem. Teraz wiem, że muszę 8-)
Zdecydowanie TAK :D
--- Kolejny post ---
11.
12.
-
Fajnie wyszlo. Dawno temu sie wspinalem w Dolomitach, byc moze powtorze to w przyszlosci - po Twoich zdjeciach widac, ze warto....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
Fajnie wyszlo. Dawno temu sie wspinalem w Dolomitach, byc moze powtorze to w przyszlosci - po Twoich zdjeciach widac, ze warto....
Dzięki :D, z pewnością warto, a jeszcze bardziej warto w złotej godzinie przed zachodem słońca, niestety nie było mi to dane. Może pojedziemy tam razem ?
13.
-
-
Jak cisza to kolejny widoczek :), tak między chmurami a śniegiem ok. 2900 m n.p.m.
15.
i zdecydowanie niżej.
16.
dokładam jeszcze kwiatki ;)
17.
-
koraf - podoba mi sie atomsfera na zdjeciach, poza tym wszystkie sa obrobione w dobrym jednolitym stylu - kolory jak zawsze u Ciebie bardzo przekonujace.
Co do wyjazdu w Dolomity to dzieki za oferte :) - mialbym klopot ze zmieszczeniem tego w kalendarzu - nawet teraz pisze z Barcelony, jutro tutaj wielkie swieto patronki miasta, beda fajerwerki, mam tez bilet na mecz Barcelony z Sociedad - moze uda mi sie zrobic kilka zdjec. Pozdrawiam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
koraf - podoba mi sie atomsfera na zdjeciach, poza tym wszystkie sa obrobione w dobrym jednolitym stylu - kolory jak zawsze u Ciebie bardzo przekonujace.
Co do wyjazdu w Dolomity to dzieki za oferte :) - mialbym klopot ze zmieszczeniem tego w kalendarzu - nawet teraz pisze z Barcelony, jutro tutaj wielkie swieto patronki miasta, beda fajerwerki, mam tez bilet na mecz Barcelony z Sociedad - moze uda mi sie zrobic kilka zdjec. Pozdrawiam.
Dzięki serdeczne Max13 :D, zrób jakieś zdjęcia w Barcelonie, z tego co piszesz myślę, że będzie właściwy nastrój.
-
-
-
Dawno nic nie było ...
22.
23.
24.
-
-
Dwójka, trzynastka i osiemnastka moim zdaniem najlepsze :) Świetne kolory i kompozycja. Gatuluję (jak i zazdroszcze) takich zdjęć i wyjazdu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Adammm
Dwójka, trzynastka i osiemnastka moim zdaniem najlepsze :) Świetne kolory i kompozycja. Gatuluję (jak i zazdroszcze) takich zdjęć i wyjazdu.
Dziękuje za odwiedzenie mojej galerii i opinię :D.
26.
-
-
Bardzo podoba mi się takie kadrowanie. To znowu pożyczonym fiszem :?: :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunders
Bardzo podoba mi się takie kadrowanie. To znowu pożyczonym fiszem :?: :)
Niestety swojego nie zabrałem :(, ale wiem za to na ile stać sigmę ;).
-
Gór chyba macie już dosyć ;), więc mały przerywnik i jeszcze parę niepublikowanych wcześniej zdjęć z Nepalu :shock:.
201.
202.
-
Ależ mi się 25 podoba, wieloplan przyciąga wzrok na długo. Pozostałe górskie też ciekawe widokowo.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dr11
Ależ mi się 25 podoba, wieloplan przyciąga wzrok na długo. Pozostałe górskie też ciekawe widokowo.
Witaj dr11 miło mi, że tu wpadłeś. Widziałem Twój ostatni "bokeh" również bardzo mi się podoba :D.
-
27. Ldanie wyszlo. Chyba zanabede jakiegos fisha, osatnio w Tybecie mialem kilka pomyslow, ale obiektywu brak :(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Usjwo
27. Ldanie wyszlo. Chyba zanabede jakiegos fisha, osatnio w Tybecie mialem kilka pomyslow, ale obiektywu brak :(
Dzięki Usjwo, jeżeli już mogę polecić to raczej canon ;).
203.
-
-
203 - klasycznie Twoim wykonaniu, z bardzo "sytym" kolorem, technicznie bez zarzutu
204 - wyobrażam sobe, że trudno było ze światłem, dobry kadr, ściana z napisami i całość w brązach dobrze grają, postać w drzwiach chyba OK dla kadru - ale moze gdyby miał np. głęboko czerwoną koszulę byłoby jeszcze lepiej dla gry kolorów ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
203 - klasycznie Twoim wykonaniu, z bardzo "sytym" kolorem, technicznie bez zarzutu
204 - wyobrażam sobe, że trudno było ze światłem, dobry kadr, ściana z napisami i całość w brązach dobrze grają, postać w drzwiach chyba OK dla kadru - ale moze gdyby miał np. głęboko czerwoną koszulę byłoby jeszcze lepiej dla gry kolorów ;)
Dzięki Max13 za uwagi, i fakt że spoglądasz na moje fotki.
Na 204 występuje nepalka, poproszona grzecznościowo o stanie się na chwilę modelką, co wg mnie uczyniła bardzo dobrze :), nie miałem wpływu na jej strój ;).
-
205. Przed sklepem z instrumentami muzycznymi
206.
-
204. tez mi sie podoba... a nie masz samej modelki? ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Usjwo
204. tez mi sie podoba... a nie masz samej modelki? ;)
Samej nie, ale bliżej i w drzwiach jest na zdjęciu nr 80: http://www.canon-board.info/krajobra...80/index9.html
-
Powracamy w Dolomity :p.
28.
Pieve di Cadore o poranku.
29.
-
-
-
witaj koraf,czy to złe wypoziomowanie zdjęcia nr 32 , czy może aż tak nachylona formacja skalna?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
witaj koraf,czy to złe wypoziomowanie zdjęcia nr 32 , czy może aż tak nachylona formacja skalna?
Formacja była raczej prosto, to moje świadome, skrzywione widzenie tej formacji i akcji po tym jak 2 alpinistów przygotowywało się do wspinaczki ;).
-
-
Tym razem zapraszam do obejrzenia fot z Lofotów w Norwegii.
1.
2.
3.
-
No nieźle się zapowiada nowa seria.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tryton
No nieźle się zapowiada nowa seria.
A bardzo mi przyjemnie :)
-
Wszystkie OK ale bardzo "przyciaga" mnie 3.....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
Wszystkie OK ale bardzo "przyciaga" mnie 3.....
Udało mi się go ładnie trafić ;), akurat też fale po obydwu stronach dopisały :).
-
W trójce, to w pierwszej chwili myślałem, że woda i surfer są wklejeni :lol: Piękna zorza...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mateuszw3
W trójce, to w pierwszej chwili myślałem, że woda i surfer są wklejeni :lol: Piękna zorza...
Wszystko oryginalne i na żywo, zorza była w tym dniu po prostu fantastyczna :D
-
-
ja bym to widział tak
i to tak
Co myślisz?
-
Dzięki za sugestię :D o ile w pierwszym zdjęciu kolory są ok, to w drugim niebieski w prawym górnym rogu i na dachu jak dla mnie za bardzo neonowy, poza tym ok ;)
-
-
Ogolnie chodzilo mi o to ze da sie wyciagnac wiecej z tych zdjec :) a tam akurat byly ciemne i malo kontrastu bylo
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ja bym to widział tak
Co myślisz?
A mi się wydaje że chciałeś dobrze ale lekko przesadziłeś. Ale gdybyś się zatrzymał w połowie drogi byłoby ok :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kaindox
A mi się wydaje że chciałeś dobrze ale lekko przesadziłeś. Ale gdybyś się zatrzymał w połowie drogi byłoby ok :)
wyciągnąłem tylko biele i czernie + zastosowany filtr połówkowy , czy ja wiem czy przesadzone :)
-
zbyt cukierkowo wyszło, mnie nie kręcą takie landrynkowe cuda
-
O gustach sie nie dyskutuje :) jestem ciekaw jak ty bys to widzial , podeslij swoja wersje