Kiedy?
Albo lepiej : Gdzie?
Wersja do druku
Kiedy?
Albo lepiej : Gdzie?
mnie nie pytaj - gdzies ją widzialem... albo bardzo bardzo podobna
No tak, bo cyfry używam jako światłomierza i notesu exifów dla średniego...
i wszystko jasne ;)
Które lepsze? ^^
Dawno mnie tu nie było i tylko czytam debaty i kłotnie nad zdjeciami, ostatnie analogiem to prócz dziadka wykopałbym wszystkie, poprzednie czarni białe reportazówki tez nic konkretnego nie przedstawiają.
Nie wiem czemu tak słaby poziom za dużo w tym wątku gadania "cwicz cwicz cwicz", a ostatnio nie przynosi to skutku.
Może walki w MMA na ktore (chyba, bo czytałem watki po łebkach) sie wybierasz wkoncu pokażą twoje reportażowe zaciecie na zdjeciach.
Się nie wybieram, bo mnie nie akredytowali.
Upnąłem z powrotem część zdjęć (tą, która nie poszła na konkurs), do obejrzenia w postach :
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=398
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=402
I obiecane 3 klaty ze średniego :
219.
220.
220.
Bardzo mi się podoba napis "ILFORD DELTA 400 PRO". Dodaje profesjonalizmu ;)
Ten napis to jedyna profesjonalna rzecz na tych zdjęciach! Niech zostanie!
Jako że stałem się chory (przeziębienie), czas na trochę sentymentów :
ARCHIWUM/SZUFLANDIA
221. Miodas
Zmowa milczenia? Aż tak tragicznie?
nie żebym był złośliwy, ale do takich pierdół to tylko Ty sie potrafisz przyczepić, bo tylko dla Ciebie może to mieć jakiekolwiek znaczenie.
A teraz o zdjęciach. Biję się z myślami i ciągle nie wiem co Ci odbiło. Mam dwie wersje:
1. pani na zajęciach rozdała dzieciom aparaty i zadała temat: "samochody i śnieg" a potem puściła samopas niczego nie wyjaśniając.
2. zdjecia na zlecenie miejscowej straży miejskiej. Nie wiem czy przewidzieli jakieś nagrody rzeczowe czy udziały w mandatach?
natomiast co do zdjęć kobiety żebrającej pod kościołem... pięć stron postów a Ty ni cholery nie zrozumiałeś.
O psie nie ma nawet co pisać... szkoda mi go tylko bo musiał przeżyć stres widzac gościa z psixem o pare kroków od siebie i majac swiadomość tego, ze smycz uniemozliwia mu pogonienie go w pierony.
a co do ostatniego...tego to ja ni cholery nie rozumiem
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wszystkich zatkało:)
Dalszy ciąg choroby i grzebania w archiwach :
222. Zaklinaczka Gołębi
Do albumu rodzinnego owszem. Ale poza wartością sentymentalną, którą pewnie dla Ciebie ta fotka posiada, to nie ma na niej nic ciekawego.
A na 221 pewno jestem za głupi bo totalnie nie rozumiem.
"Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi... Odchodzę."
223.
P.S. Wyjeżdżam na tydzień w Karkonosze - cieszcie się moją nieobecnością póki możecie.
Tytuł bez sensu, dziecko trzymające matkę za rękę ni cholery nie pasuje do "nikt mnie nie kocha".
Para w tle przepalona. Chodnik nierowny. Slup od znaku krzywy. Latarnia tez. Szyld "PRASA" przysloniety. Cienko jak na profesjonaliste.
Ahh, cynizm... Dawno żadnego dobrego nie doświadczyłem...
Uciekam na nocny, bo mi pociąg ucieknie.
P.S. Jakby tekst był tytułem, to wrzuciłbym go obok numerka.
P.S.2. Jak nikt nie kocha, to kto kocha zawsze? Mamusia! :*
222.
Czemu to dziecko jest brudne?..
Bo się kurna ufajtało. Nie moje, skąd mam wiedzieć. To nie modelka. To nie fashion/glamour/akt więc nie retuszuję.
Wreszcie jakaś sensowna odpowiedź miclesa :) piona!
High Five!
Ale o 2:30 stanowczo wychodzę z domu, nie ma bata.
To wrzuć coś jeszcze :) My Cie obsmarujemy, Ty się powymądrzasz. Będzie fajnie :)
Obrabiam jakieś fory z 2007 w JPEGach i mam problem z balansem bieli, bo nie za dobry jestem w PeeSa więc wolałbym się skupić na trollowaniu ;)
Przeprob na czarno-biale i dodaj ramke "ILFORD" :mrgreen:
Kurde no, a tamta fota miała być tak na pożegnanie...
Niech wam będzie
Lany Poniedziałek
224.
225.
z dopiskiem: Ulicznik... :-D
Nie wypowiem się o zdjęciach jako takich, bo raczej wrzuty na szybko. Natomiast moja refleksja jest taka, że street - tylko czarno biały (Czacha dopisz, że tylko analogiem proszę).
I koniecznie posyp całość kurzem i paprochami...
Siedzę już tylko na lapku (Eizo, IE3.0 i inne goodies'y schowane, bo w mieszkaniu studenckim różne rzeczy się dzieją :D), także w postprocess się nie bawiłem już.
Idźmy jeszcze 2 kroki dalej : pinhole na papierze foto!
Micles, a chcesz bana za herezje? :-P
Dobra, koniec OT .. zdjecia jechac ;)
Wyplenić lenistwo! GRRR!
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=ie3.0Które herezje? Właaśnie, zdjęcia jechać!
Zawodowiec o tej porze wziąłby taksówkę...
na 223 pani ma pogniecione spodnie i nie pasuje mi jak wisi pasek od torebki. Te otwarte drzwiczki z kłódką za bardzo przyciągają wzrok. O znaku, szyldzie, chodniku, przepalonych ludziach wspomnieli już koledzy .
Na 224 i 225 razi strasznie to zielsko, mogłes coś z tym zrobić. No i koniecznie, na 225 trzeba występlować to nieudolne grafitti.
Micles, prawdziwy profesjonalista zabiera IE3.0 ze sobą na wakacje. Prawdziwy profesjonalista nie ma wakacji.
Micles, daj jakies nowe z krajobrazem.
Haha, jak czytam te dyskusje, to śmiech mnie zabija.
fajnie się tak oderwać od nauki i takie coś poczytać... :D zabawa, że hej