Kolejny zakup u Towersa. Telefon->ustalenie ceny->wysyłka->na 2 dzien towar u mnie w domu. Polecam.
Wersja do druku
Kolejny zakup u Towersa. Telefon->ustalenie ceny->wysyłka->na 2 dzien towar u mnie w domu. Polecam.
Kupowałem u Towersa 5D, 24-70 f/2.8, Tamrona 70-200, 580EX II
Tranzycja bezproblemowa. Serwis tamrona ;) również.
Solidna firma.
ja tam prawie wszystko kupowałem u towersa... dobre ceny, wysyłka express... tylko polecać
Yyy jesli moze mnie ktos oswiecic czy sprzedawca TOWERS - TOWERSIVY to ta sama osoba na aledrogo pod nikiem Foto-ivy ??
Hmm... oświecam:) :arrow:tytuł wątku.
Poza tym: krótki monolog głównego bohatera powieści (s.2):)
Pozwolę sobie napisać: solidny gość.
Napisałem PW, dogadałem się w kilka minut, zamówiłem.
Towar w najniższej cenie w porównaniu do cen na Allegro, dostawa kurierem na drugi dzień.
No i mam wreszcie 70-200 f/4 L IS :)
Jeszcze tylko pogody brakuje...
basala - Firma jest żonki więc wszystkie wpłaty itp odbywaja się na konto firmowe Żony :)
Pozdr.
Witam właściciela przy okazji mam dwa pytanka czy jest jakaś oficjalna strona firmowa? i czy Krotoszyn to miejscowość za Poznaniem niedaleko Ostrowa Wielkopolskiego, jeśli tak to czy istnieje możliwość odbioru osobistego? W niedalekiej przyszłości jeśli wszystko pojdzie ok. planuje większe zakupy a w kilku sprawach nie jestem zdecydowany wiec mozliwosc konwersacji na miejscu byla by mile widziana :-)
Na miejscu to pewnie tak, ja nie moge sie dogadac od paru dni, napisalem na PW to powiedziano mi ze mam prowadzic korespondencje mailowo. Wiec tak tez zrobilem, ale nadal brak odzewu. W aukcjach allegro podana jest informacja, ze człowiek służy pomoca - widocznie wybrańcom. Dzwonic nie mam zamiaru - zniechecony zostalem wystarczajaco.
color - tak to miejscowosc za Poznaniem, stronka jest juz prawie gotowa :)
r2d2 - byc może doszło do jakiegoś przeoczenia za co Pana Przeprszam, choc wiele razy juz pisałem ze jesli cos mi umknie prosze o telefon wówczas w ciagu minuty rozmowy mozna wszystko sprowadzic na własciwy tor.
Takie sytuacje zdarzają się naprawdę sporadycznie ale jak widać jest jeszcze co poprawiać. Staram się ukończyć stronę i liczę na to iż przepływ informacji będzie jeszcze lepszy.
Pozdrawiam
…to Polska była by krajem korpusem i obiektywem płynącym. ;)
A ludziom żyło by się dostatniej ....
Kupiłem u Towersa 24L II. Polecam, transakcje z Nim to czysta przyjemność.
Ja wrócę do Niego na pewno :) - jeszcze trochę klamotów muszę kupić ;)
Towers... zmieniłbyś podpis :roll: .
Kolejne zakupy... wczoraj zamówione, dzisiaj u mnie. Wszystko lux ;)
Towers to porządna i solidna Firma. Sympatycznie i konkretnie. Miło u niego kupować.
P.S. To pisałem ja Jasper :wink:
No to i ja napiszę kilka słów. Kupione u Towersa: 50 USM, 430ex II, Grip Alpha i jakiś plecaczek delta;) Zarówno z odbiorem osobistym jak i wysyłką nie ma żadnych problemów. Wszystko jest super szybko, profesjonalnie, sprzęt najwyższej jakości, testowany również przez samego Towers'a. Nic tylko polecać i gratulować podejścia do sprawy. Gdyby było to Alle...drogo, napisałbym 'Godny polecania, uczciwy i sympatyczny Allegrowicz. 100% satysfakcji a interesy z tym Kontrahentem to prawdziwa przyjemność' :-)) :D Pozdrawiam serdecznie, Michał-GoomeX P-ń
wczoraj kupilem od Towers 5D mkii.
nie napisze nic nowego, co zostalo uprzednio napisane.
atrakcyjna cena, swietny kontakt - wzorowa tranzakcja :D
85L - transakcja błyskawiczna, wszystko OK - polecam!
Ja zakupiłem ostatnio u Towersa 2 obiektywy. Tak dobrej i expresowej obsługi nie widziałem. W tym miesiącu będę kupowł 5d i jeśli będzie dostępny to na 100% u Towersa.
No proszę, ja też na forum goszczę na tyle rzadko, że nie załapałam, od kogo kupiłam używany 100 Macro. A polecam bardzo. :)
tak czytam i wychodzi że tez kupiłem sprzęt od Kolegi forumowego - 70-200 z odbiorem osobistym i bezproblemowym macaniem w domu-pozdrawiam
Ja u towersa (foto-ivy) kupiłam dwa body, 3 obiektywy, lampę błyskową, sprzęt studyjny i jeszcze jakieś pierdółki, typu osłony przeciwsłoneczne, filtry itd. i powiem szczerze, ze obsługa rewelacja, towers mi wszystko sprawdził, no i śmiga jak należy :D Za pierwszym razem pofatygowałam się do niego osobiście, następne zakupy już tylko przez internet i wszystko jest super. Bardzo dobry kontakt z jego przemiłą żoną :D To nie koniec moich zakupów u tego sprzedawcy, jak najbardziej polecam i pozdrawiam.
witam kupiłem u towersa aparat i kilka drobiazgów polecam
bardzo dobry kontakt telefoniczny i mail
towar po dwóch dniach na miejscu body sprawdzone ceny ok
jeszcze raz gorąco polecam
Kupiłem wszystko u towersa.... i zamierzam dalej kupować u niego. Wszystko na piątke z plusem. pozdro dla przemiłej żony :))
Kiedyś myślałem, że 24 godziny to najkrótsze zamówienie internetowe, jakie udało mi się osiągnąć. Pomyliłem się.
Wczoraj po 13 zadzwoniłem do Foto-Ivy, dzisiaj o 11:20 kurier był u mnie pod drzwiami. Towers z żoną zawstydzają każdy sklep, jaki znam. ;)
Pozdrowienia i podziękowania dla Was.
Oby tak dalej i do usłyszenia przy następnych zakupach. :)
Dziś zamówiłem jedno ze szkiełek Canona.
Z niecierpliwością czekam na paczuszkę... :)
Ja tez potwierdzam szybkość realizacji zamówienia .... Pełne zadowolenie ... Polecam !
u mnie też bez problemu - szybko i zgodnie z opisem /mocowanie statywowe/
Bez najmniejszych problemów, świetny kontakt :)
I ja dołączam do zadowolonych klientów. Kupiłem obiektyw Canon 17-55 oraz polar Marumi. Bardzo dobre ceny i kontakt. To były pierwsze i zapewne nie ostatnie zakupy u Towersa. Pozdrawiam :-D
To jeszcze ja: przez ostatni rok Towers niczego się nie nauczył. Dalej można mu wysłać każdą dowolne wysoką sumę, a on zamiast zwiać z nią za granicę, to następnego dnia odsyła świetnie zapakowany towar. Do tego ceny naprawdę konkurencyjne. Już to kiedyś pisałem, ale podtrzymam swoje zdanie: kupowanie u innych zwyczajnie się nie opłaca.
Ja również polecam kolegę Towers’a.
Przy okazji, dzięki za 7D!
Niedługo kolejny zakup i mam nadzieje, że również u Ciebie
Pozdrawiam
Mam nadzieje, że już wszyscy zdrowi
Świetnie, jak zwykle miłe spotkanie osobiste, tym razem 5d2+24-105 + gadżety. Polecam z ręką na sercu wszystkim niezdecydowanym. Just do it. dzięki Towers za dobre ceny. Tak trzymać.
Ja takze polecam, kontakt i realizacja w ciagu 24h :)
Towers mam nadzieję, że regularnie uprawiasz jakiś sport i dobrze się odżywiasz bo mam zamiar jeszcze coś u Ciebie kupić a jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy się z Tobą w ogóle będzie można skontaktować... Jakieś zapisy chyba będą pół roku wcześniej :)
Niestety raty bardzo wysoko oprocentowane ;( Ale kontakt czy towar super!
szybko, korzystnie, polecam;)
Ja również polecam :)
Towers - to człowiek Orkiestra!!! ma wszystko do fotografii co Nas interesuje , nabyłem parę rzeczy , aby się nie zepsuł .POLECAM.:-D
Trzecie zakupy u Towersa, tym razem dużo dużo większe niż poprzednie i jak zawsze wszystko bez zarzutów!
Polecam!
Pierwszy zakup u Towersa i od razu udany :shock: :lol:
Dzis i ja dolaczylem do grona zadowolonych z zakupow u Towersa. Kupilem Tamrona 10-24 i Canona 28mm - wszystko ladnie dziala, wszystko takie jak trzeba a nawet i na drobny rabat sie zalapalem ... nie wiem co bede chcial jeszcze kupic do foto w przyszlosci ale wiem ze kupie to u Towersa o ile bedzie posiadal "to" na stanie lub bedzie mogl to zalatwic.
Witam
Super sprzedawca - gorąco polecam. Kontakt telefoniczny bez problemowy. W piątek zrobiłem przelew - poniedziałek rano dostawa (bardzo solidnie zapakowana) była już w moich rękach. Kupowałem body 5D Mark II + 85 mm f/1.8 oraz dodatkowe baterie do tego body. Cena rewelacyjna - przy następnym zakupie nie szukam innego sprzedawcy.
Towers to bardzo niebezpieczny typ .... dla naszego portfela. Zakupy robi się tak łatwo i bezproblemowo, a ceny tak kuszące, że kasa sama wyskakuje. Wczoraj odebrałem szkiełko (trzecie w ostatnich miesiącach), a już myślę o kolejnym, choć linia kredytowa napięta. Czujcie się zatem ostrzeżeni :-)
5DII+24-105L, 35 1.4L, 85 1.8 + Kilka drobiazgow:D, Panie, Panowie - sklep jest, bylem, widzialem, rozmawialem. Sprzet odebralem osobiscie i niezałuje 600 przejechanych km. nastepne zamowienie juz przez kuriera. Polecam kazdemu niezdecydowanemu, przed tranzakcja kontakt super, na miejscu szybkosc obslugi i mila atmosfera! Towers pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze to nic powaznego z tym szpitalem.