Odp: [Yavanna] Psia galeria
No teraz mi głupio :( . Może to przeze mnie ? .Oceniłem fotki subiektywnie i wymieniałem poglądy ,jedne się podobały inne nie.
Ale moje fotki też jedne były chwalone ,inne zjechane do zera.Ale to nie powód aby się poddać ,jak się lubi fotografować .
Ależ się rozczuliłem .....
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Rzadko czytam komentarze w galeriach użytkowników, szczerze powiedziawszy. Zaglądnąłem ze względu na zgłoszenie wątku do usunięcia i mam zgryz co z tym fantem zrobić.
W zasadzie zdjęcia użytkownika należą do niego samego i na życzenie kasujemy wątki ze zdjęciami, ale mam wątpliwości co do powodu.
Niech ktoś mądrzejszy ode mnie zadecyduje ;-)
Trochę szkoda usuwać bo zdjęcia dobre są, jak dla mnie zwłaszcza te pozowane.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
...
Radosny pies dynamiczny jest :...spocony,...
W którym miejscu i jak to pokazać na fotografii? :confused:
Bardzo fajne zdjęcia, ale nie leży mi obróbka, ociepliłbym troche :P
Zdjęcia bardzo ładne, szkoda ich usuwać.
A posty Zysk-a, to zwykłe trolowanie. Autorka wyraźnie zaznaczyła w jakim kierunku zmierza i co chce osiągnąć, a ten ciągle swoje... Jakby na krucjacie był.
Zdjęcie numer 44 i 47 są świetne. Piesek wygląda bardzo uroczo, ładnie się wkomponował w te fioletowe kwiatki (?). Nie mam się do czego doczepić, tym bardziej, że jest to zwierze. Ciężko jest uchwycić na prawdę bardzo dobre zdjęcie psu, który wiadomo - nie człowiek i nie będzie stał i Ci pozował. Dużo zdjęć jest wykonanych w ruchu, a mimo tego prezentują się dobrze, nie są zbyt rozmazane, kadry całkiem dobre. Co do obróbki, jest dobra :) Także, nie usuwaj galerii, bo szkoda marnować całą Twoją pracę. Ja czekam na nowości, a krytykę od innych nie przyjmuj poważnie, traktuj jako motywację. Pomyśl sobie czasami "Krytykują mnie, ciekawe jakie zdjęcia robią sami". Pozdraawiam i owocnej pracy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ts-
A posty Zysk-a, to zwykłe trolowanie. Autorka wyraźnie zaznaczyła w jakim kierunku zmierza i co chce osiągnąć, a ten ciągle swoje... Jakby na krucjacie był
Odpimpaj się ,uprzejmie proszę .Możesz sie przypimpać jak pokażesz swoje dzieła fotograficzne.
Ktoś ocenia moje fotki ,ja oceniam inne fotki.Czego nie rozumiesz w tych prostych zależnościach?
No proszę, wątek jeszcze istnieje i nawet się kilku nowych komentarzy doczekał. :)
Z tej okazji nowa modelka - Dream.
48.
49.
50.
51. Żeby nie było, border spotkanie przeżył.
52. I na koniec jesienny portrecik.
Zdjęcia baaardzo fajne, choć nie przepadam za psami. Ten kudłaty czarno/biały jest jednak bardzo fotogeniczny. Najładniejsze fotki jak dla mnie to w ruchu, szczególnie w tych wrzosach. Najsłabsza imo fotka to jak dwa psy leżą i gryzą chyba piłkę - jakiś taki kadr od góry, trochę chaosu. Ostatnia fotka nr 52 jakby leciutko za miękka i na małej GO nosek się nie zmieścił. Ogólnie galeria bdb - widać mnóstwo serca i zaangażowania.