Odp: Moje pierwsze wesele i wtopa.
Zajrzałem znów do tego wątku i niektórzy po prostu szukają problemów nakłaniając, prowokując innych użytkowników do hejtu, znów założyłem nowe konto niebawem to będę posądzony o moderowanie a może o administrację.
Marito już zainponowałeś.? Masz więcej zleceń? Jesteś najsłynniejszym fotopstrykaczem w polsce?
glossman ... porobiłeś coś z tymi fotkami. Oddałeś parze ślubnej? Piszesz więc żyjesz czyli Cię nie zabili :)
Zrobiłem tak jak potrafiłem i oddałem wszystkie.
Tak żyję i "zniszczyłem całe życie parze młodej", nie wiem jak będą żyć z takimi okropnymi zdjęciami :)
Cytat:
Zamieszczone przez
glassman
Zrobiłem tak jak potrafiłem i oddałem wszystkie.
Tak żyję i "zniszczyłem całe życie parze młodej", nie wiem jak będą żyć z takimi okropnymi zdjęciami :)
Nie sądzę żebyś zrobił gorsze zdjęcia niż nam zrobił "profi" już prawie 27 lat temu..
Spotykam go średnio raz w tygodniu i ani raz scyzoryk nie otwierał mi się na jego widok. Mimo tego (albo może właśnie dlatego) jesteśmy ze sobą szczęśliwi czego w bardzo wielu ostatnio obserwowanych przypadkach małżeństwom brakuje choć zdjęcia ślubne mają do pozazdroszczenia...
Wytalkowane z GT-I9100
Cytat:
Zamieszczone przez
YaneC
Nie sądzę żebyś zrobił gorsze zdjęcia niż nam zrobił "profi" już prawie 27 lat temu..
Spotykam go średnio raz w tygodniu i ani raz scyzoryk nie otwierał mi się na jego widok. Mimo tego (albo może właśnie dlatego) jesteśmy ze sobą szczęśliwi czego w bardzo wielu ostatnio obserwowanych przypadkach małżeństwom brakuje choć zdjęcia ślubne mają do pozazdroszczenia...
Bardzo dobre pocieszenie i zapewne prawdziwe;)
Cytat:
Zamieszczone przez
poulain
Jeżeli chodzi o najważniejsze elementy ślubu i wesela, to wg. mnie tak: przysięga, wymiana obrączek, komunia, błogosławieństwo, wyjście z kościoła, życzenia, przywitanie chlebem i solą, pierwszy taniec, podziękowanie rodzicom, oczepiny.
"Oczepiny" w Warszawie, AD 2014 ???
Ty tak serio, czy tylko dla zgrywu ? :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
m_o_b_y
Nie przypominam sobie wesela bez oczepin, a na wielu bywałem, także w Warszawie :)
owszem, czasami mocno "okrojone" ale najczęściej są...
Cytat:
Zamieszczone przez
m_o_b_y
Nie rozumiem o co chodzi. Przecież na weselach zazwyczaj są oczepiny. ;)