Ja miałem styczność z 4 sztukami 622 i nie waliły pełnym błyskiem :)
Wersja do druku
Uzywał ktoś z 5DI, 1D2 w takiej konfiguracji.
Na aparacie nadajnik, na nim zapiety kabelek off shoe do R+600, do tego z odbiornikiem w tle zapieta 580II ?
Mam chec nabycia 622 i powalczyc w strobe na dwie lampy- systemowej i studyjnej ( studyjna na off shoe a systemowka z odbiornikiem )
No właśnie, też jestem czyms podobnym zainteresowany: nadajnik w trybie MIX Mode, do niego zapięty off-shoe cord i na nim 430exII w TTL, a druga 430tka na kiju w manualu. Czy off-shoe cord zadziała? Przypuszczam, że powinien, w końcu to tylko przedłużka do komunikacji z lampą.... Jeśli ktos testował taki wariant - będzie miło jak się wypowie...
witam,
ja mam taki problem: czy da się aby wyzwolić 580ex która jest na wyzwalaczu, drugi wyzwalacz na sankach w aparacie inne 580 które są na slave? nie udało mi się zrobić aby jedna 580 która jest na wyzwalaczu była jako master, a chyba inaczej tego sie nie da zrobić aby wyzwoiła inne 580, chyba ze jest jakiś sposób? w trybie manualnym oczywiście działa, ale chodzi mi o TTL.
dzieki i pozdrawiam
strona 38
Ale co strona 38?
Dokładnie, co strona 38?w instrukcji nawet nie ma tylu stron
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
ja po pierwszej sesji z YN622C i R+600.
pierwsze wrażenia - solidna konstrukcja no i pełna synchronizacja :) jednak w praktyce aż tak wesoło nie było... na 10 strzałów ~3-4 pudła :( nie wiem czego to mogła być wina, może dlatego, że używałem eneloopów zamiast alkalicznych? jestem trochę rozczarowany szczerze mówiąc.
To raczej nie kwestia baterii. Sprawdź połączenia.