ja taki orgam przeżywałem kilka razy.... z @ na lustro z pentaxa na canona z cropa na ff :) więc.... jesteś w połowie drogi :)
Wersja do druku
Jak już przeczytasz instrukcję to nie chowaj jej głęboko bo zapewne jeszcze nie raz do niej wrócisz. Jest tam sporo informacji i jak będziesz się rozwijać to jeszcze tam nie raz zerkniesz co do czego po co i na co. Jak czegoś nie będzie w instrukcji to znajdziesz na CB.
Instrukcji nie chowam :) Zdjęcia pokażę, ale nie tak od razu. Wprawiam się ;)
Połowic twierdzi, że jest wykluczony informatycznie (komputer i aparat), bo się przyssałam do sprzętu - chce pisać do Arłukowicza ;) Spadam zatem pełnić obowiązki żony i matki. Zdjęcia muszą zaczekać :)
....no i jak, no i jak???? :)
Opowiadaj, kilka dni już minęło!
No i pokaż jakieś zdjęcia! :)
Jak miło, że pytasz :)
Zdjęcie... pokazałam już przecież :D W odpowiednim wątku ;)
edit:
I jeszcze jedno. W związku z tym, że większość użytkowników tego forum to mężczyźni, będzie auto. W kolorze aparatu, który proponowaliście mi "zanabyć" ;)
Ech... podoba mi się to pstrykanie... :D
pokaż inne.. tamto o którym piszesz mnie się osobiście nie spodobało.. najpierw trzeba (tak mi się przynajmniej wydaje) robić zdjęcia poprawne technicznie i kompozycyjnie a potem udziwniać.. a to co pokazałaś wydaje się zdjęciem nieco przypadkowym (choć może i ciekawym)..