Portret bardzo fajny, lecz myślę że kadrowanie przekombinowane.
Wersja do druku
Portret bardzo fajny, lecz myślę że kadrowanie przekombinowane.
Sezon się rozkręca coś wesołego ..... Wiewióra
i coś smutnego ... Martwy Dom
sezon się rozkręca ....
Bardzo fajne ujęcie wiewiórki - szczególnie nr.2. Pytanie kto kogo podpatruje? :-), Ty wiewiórkę czy ona Ciebie.
Wiewiórka była super właziła na mnie to są pełne lkatki (prawie) z 50mm
;)
No to miałeś farta bo to dość płochliwe zwierzątko, chociaż te żyjące w parkach są często tak przyzwyczajone do ludzi (i smakołyków), że wydają się oswojone.Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Roznica paruset metrow... miezkam na Powislu w Warszawie i jak spaceruje po okolicy Rozbratu to wiewiory na drzewach raczej plochliwe.Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Za to wystarczy pareset metrow do Lazienek podejsc i tam dluzszego szkla niz 17-40 nie trzeba na wiewiory - podlaza same paskudy i patrza ci na rece czy dajesz zarcie :roll: .
Wiesz też bywam w różnych miejscach w Warszawie i spotykam wiewiórki w Łazienkach również i wiem że nawet czasem staną i położą łapki na rękach ale ta nie 3 razy wskoczyła na mnie i weszła do pasa a byłem na chodniku przy Zielenieckiej gdzie się szybko jeździ ... (Kamionek) ..... po pewnym czasie patrzac na fotki odkryłem przyczynę .... to nabrzmiałe sutki wystają z futerka Wiewiórka jest młodą mamą ..... i była bardzo głodna :(
Wiosna ...
Ale ja to Robsonowi nie tobie tlumaczylem :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez popmart
uwielbiam rozmowy o sutkach wiewiórek...