W 48. rozświetlałam twarz w photoshopie i nic szczególnego nie robiłam. Światło naturalne, bez żadnej lampy, blendy itd. Było robione na przystanku autobusowym :) A oto oryginał:
Wersja do druku
W 48. rozświetlałam twarz w photoshopie i nic szczególnego nie robiłam. Światło naturalne, bez żadnej lampy, blendy itd. Było robione na przystanku autobusowym :) A oto oryginał:
jeśli masz 14 lat to chylę czoła do pasa.
ja w Twoim wieku zachowywałem się bardziej jak Neandertalczyk niż człowiek współczesny.
A Ty - proszę, jakie piękne foty.
Poważnie, bez żartów.
Dwa następne:
53.
54.
Może uda mi się któregoś dnia pożyczyć 70 - 200 f/4L, to spróbuje na tele popracować :)
na 48 bw właśnie to rozjaśnienie w PS widać i to bardzo, nie równo jest zrobione
lewa połowa twarzy i czapka wyraźnie odstają (nie-)jasnością i godzi to w naturalność.
49 tunel kadr super, szkoda jej prawej ręki że jest jak murzynki i że tak wyszła krótka
49 niestety tak samo jak Michałowi mi się kojarzy, poza tym dobre
50 dla mnie świetne!, bardzo mi się podoba
bardzo przyjemna modelka na tych 49 50 "leśnych"
53 tu mi kadr nie pasuje taki centralny i cięta fryzura
54 żeby się coś przyczepić to pani w środku wychodzi drzewo z głowy, wiem ze niby się opiera ale dziwne wrażenie to daje
moim zdaniem w takim ujęciu jeśli 2 pozostałe modelki są poza GO to po co tam one?
53. Dałbym więcej przestrzeni z lewej strony a ciachnął z prawej
54.
- Las się przechyla w prawą stronę.
- Każda z dziewczyn patrzy w inną stronę, takie było Twoje zamierzenie?
- Palce dziewczyny z prawej - wyglądają jakby miała kilka krótszych palców
- O GO wspominał już MarcinG
modelka, fryzura: Ewelina B.
stylizacja, make-up: ja
asysta: Karoliszka
55.
Moim zdaniem stylizacja "robi krzywdę" modelce, szczególnie na pierwszym zdjęciu.
Ale ja się pewnie nie znam (pomija "barwy wojenne") - przecież facet jestem :-).
masz tu wiele bardzo fajnych fot:)
nie marnuj talentu:)
Eh, myślałam, że stylizacja ok, przynajmniej inna moim zdaniem niż taka "zwykła".
Dzięki loome, zapraszam częściej.